A apărut revista Avantaje ediția de martie 2021

Primăvara aduce lucruri bune. A început vaccinarea, a scăzut numărul persoanelor infectate cu COVID, e mai multă lumină și afară și-n suflete, și ne dorim să fim frumoși, cu zâmbete armonioase și cu acel strop de tinerețe în privire care să nu ne părăsească niciodată.

Dosarul Special al lunii este dedicat păstrării frumuseții și a trăsăturilor tinerești. Probabil, este cea mai mare dorință a noastră de la cântecul Ioanei Radu și până astăzi: Aș vrea iar anii tinereții și mintea mea de-acum. Să arăți ca-n tinerețe dar cu infinit mai multă înțelepciune este, cu siguranță, cel mai mare deziderat al lumii moderne.

Interviurile lunii martie sunt de senzație:

  • Doina Ruști, cu felul ei de-a povești absolut irezistibil. Subiectele cărților sale au o forță specială care te atrag înspre lumi misterioase, fantastice și cuceritoare, întocmai ca personalitatea cunoscutei scriitoare.
  • Tatiana Niculescu este scriitoarea care ne-a delectat cu o serie minunată de biografii interbelice care ne-au făcut să-i vedem în altă lumină pe Regina Maria, Nae Ionescu, Carol al II-lea, sau Corneliu Zelea-Codreanu.
  • Cristina Bâtlan, fondatoarea unui brand de încălțăminte și marochinerie de lux, devenit deja celebru în toată lumea, avea doar 19 ani când și-a descoperit pasiunea pentru antreprenoriat, iar la nici 30 era cea mai tânără milionară în euro a României. Află povestea unui succes colosal.

Tinerețe fără bătrânețe și o viață plină de… sex??? Sună ca un basm pentru adulți, însă adevărul este că tot mai mulți oameni se bucură de o viață mai lungă, mai activă, mai sănătoasă, mai satisfăcătoare emoțional și sexual decât semenii lor din deceniile trecute. Află cât de satisfăcător poate fi sexul la a doua tinerețe.

Pe copertă: Manuela și Florin Hozoc. Oamenii de știință n-au reușit încă să găsească o unitate de măsură a fericirii. Dar pentru Manuela și Florin Hozoc, doi profesionişti într-o meserie dăruită binelui și sănătății oamenilor, fericirea se măsoară simplu: cu dragoste. De performanţă, de mai bine, de familie şi de puterea de a-şi urma drumul și pasiunile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse