A apărut revista Avantaje ediția de IUNIE 2023

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine' fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

• În România, problema infertilității este foarte des întâlnită, iar cauzele sunt multiple. O mulțime de femei încearcă să obțină o sarcină, iar după mai multe încercări eșuate, acestea ajung la cabinetul medicului ginecolog pentru o fertilizare in vitro. Corina Gica, medic primar obstetrică-ginecologie, specialist în reproducere umană asistată oferă mai multe informații despre cauzele infertilității și consecințele amânării unei sarcini în favoarea carierei. 
• A uimit lumea cu ritmul și prezența ei scenică... A rupt topurile cu melodiile ei și în toate colțurile lumii cineva a fredonat la un moment dat o crâmpeie dintr-un refren semnat Minelli. Nu știm mai nimic despre fata apărută de niciunde, poate pentru că nu și-a dorit să fie puternic mediatizată, ori poate a considerat proiectul muzical Minelli mai important decât desprinderea imaginii ei din el, sau poate, pur și simplu nu vrea să fie altcineva decât parte a unui succes muzical fără echivoc. 
• Laura Cosoi este o actriță cu apariții apreciate de critică, atât pe scenă cât și pe marele și micul ecran, dar și o soție fericită și o mamă dedicată pentru cele trei fetițe Vera, Rita și Lara. Iubește libertatea creației, iar personalitatea sa rămâne nesofisticată și menită uimirii, în ciuda recunoașterii de care se bucură. Iar realizările sale, ale unei firi sensibile și voluntare, cu o aplecare definită către lucrurile duse perfect până la capăt, sunt justificate întotdeauna cu așezarea sufletească în muncă și în iubire. În ediție de iunie ciește un interviu sensibil cu frumoasa Laura Cosoi.
• Vara pare că avem mai mult timp pentru noi, așadar poate că în 2023 vei alege un itinerariu diferit: un traseu în care să poposești în cele mai frumoase crame românești, unde, pe lângă o degustare de vin al locului, să te bucuri și de o reală experiență: cazare deosebită, servicii bune, istorie și povești de familie. Turismul viticol se transformă și în România, crește, se dezvoltă și ne bucurăm să avem marcate pe harta noastră de călătorie unele dintre cele mai frumoase locuri construite printre dealurile cu viță-de-vie.
• Exercițiile Kegel te pot ajuta să obții un vagin mai strâmt, pot preveni sau controla incontinența urinară, plus alte probleme ale planșeului pelvin. Iată un mic ghid care te ajută pas cu pas să faci corect exercițiile Kegel.
• Limbajul trupului – îl folosim cu toții și, câteodată, spune despre noi mai mult decât înseși cuvintele. Este modul nostru subconștient de a-i lăsa pe ceilalți să ne afle gândurile, folosind numai câteva mișcări sau o anume atitudine. Orice gest mărunt, cum ar fi netezirea părului sau încrucișarea picioarelor, poate spune despre noi mai mult decât un discurs întreg.
• Intervențiile estetice minim invazive sunt proceduri medicale care își propun să îmbunătățească aspectul fizic al unei persoane, cu o perturbare minimă a țesuturilor corpului. Aceste proceduri sunt, în general, mai puțin dureroase, au un timp de recuperare mai scurt și sunt asociate cu un risc mai mic de complicații, comparativ cu intervențiile chirurgicale tradiționale. Dr. Ina Petrescu, medic primar în chirurgie estetică ne-a mărturisit că etapa exagerărilor a trecut. De acum, intrăm în noua eră a normalizării și echilibrului. 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista