A apărut revista Avantaje ediția de iunie 2022

Ediția de iunie a revistei Avantaje vine cu surprize, semne de exclamare, dileme, întrebări, degete pe rană, priviri pe furiș prin gaura cheii într-o casă divorțabilă, informații noi despre o boală cu multe necunoscute, dezbatem subiectul delicat al dependențelor și ni se certifică ceea ce bănuiam demult: la medicul estetician multe femei cer medicului estetician să le modifice fizionomia având ca model poza editată în aplicațiile telefonului.

Răsfoind puțin paginile, iată ce veți găsi:

Când profesorii din școala românească vor fi precum Silvia Fierăscu pe care o găsim la Universitatea de Vest din Timișoara, lucrurile în țara noastră se vor așeza frumos și cuminți la locul lor. (pagina 58 )

Când vom învăța că divorțăm doar de omul cu care ne-am căsătorit și nu de copil, vom face un pas uriaș în înțelepciune și evoluție. (pagina 64 )

Când vom înțelege că medicul estetician nu ne poate face o altă față, nou-nouță ci poate îmbunătăți anumite trăsături, vom pricepe lecția ehilibrului și a acceptării. (pagina 54 )

Când vom recunoaște cu smerenie că o dependență ascunde o traumă pitită într-un colț de suflet, vom înceta să mai acoperim rana la nesfârșit. (pagina 62 )

Când vom afla cu toții că HPV este un virus periculos și că bărbații sunt vectori purtători, ne vom vaccina copiii ca să împuținăm viitoarele cazuri de cancer. (pagina 80 )

Când rezultatele analizelor noastre medicale îi vor aduce medicului o grimasă de neplăcere vom înțelege care a fost rostul reclamelor repetitive să facem 30 de minute de mișcare' pe care le-am ignorat de când au apărut. (pagina 46 )

Când ne vom bucura de mâncarea plină de influențe internaționale și vom savura bucătăria multiculturală a lumii vom înceta să mai credem că sărmăluța e moștenirea dacilor. (pagina 84 )

Când vom realiza că atâta timp cât ne vom afla pe acest pământ, lecțiile vieții vin continuu, ciclic, zguduitor sau în valuri, vom lăsa ochii puțin în jos a smerenie, apoi îi vom înălța sus de tot la zenit, a recunoștință. Până în ultima clipă a vieții noastre, vom învăța și ne vom dumiri.

De 27 de ani paginile revistei Avantaje sunt ca un manual de bune practici în ale vieții. Am avut de-a lungul acestor aproape trei decenii și articole cu lacrimi ascunse înapoia pleoapelor noastre, dar și a celor care cu emoție, au ales să ne spună povestea lor. Din aceste minunate povești aflăm de oameni care luminează în jurul lor, călăuze pentru generații de studenți și exemple pentru o societate care nu mai știe care-i sunt valorile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri