A apărut revista Avantaje ediția de februarie 2023

A apărut revista Avantaje ediția de februarie 2023 și garantat o să vă placă interviul Cameliei Cavadia din acest număr cu tânăra regizoare Teodora Petre, considerată de lumea teatrului „un vârf al noii generații de creatori'. Într-un singur an a câștigat trei concursuri de proiecte, materializate în trei spectacole puse în scenă la TNB, Teatrul de Comedie și Teatrul Odeon.

  • Piatra de încercare a hair-stiliștilor, a creatorilor și inventatorilor de look, marea provocare, bretonul, reintră în actualitate. Și încă cum! Se știe că bretonul dă o notă de eleganță și farmec cu totul aparte. Acesta să fie oare și motivul pentru care franțuzoai­cele se dau în vânt după acest stil?

DOSARUL SPECIAL al lunii februarie este dedicat sexualității. Sexualitatea umană este un subiect delicat și dificil pentru cultura românească. Din cauza lipsei de educație sexuală, sănătatea noastră (psihică, fizică și relațională) are de suferit. Deseori femeia are nevoie de curajul de a iniția și manifesta creativitate, de îndrăzneala de a conversa și de a împărtăși deschis fanteziile sale sexuale și de a exprima mai clar și mai direct care sunt nevoile sale sexuale reale. Iar aceste ingrediente pot aduce satisfacția sexuală pentru ambii parteneri și pot asigura chimia sexuală completă a unui cuplu.

  • ZODIACUL CHINEZESC 2023 – complet
  • Joël Dicker a luat pe sus lumea romanelor polițiste în 2012 când cel de-al doilea roman al său – 'Adevărul despre cazul Harry Quebert' – a primit Marele Premiu al Academiei Franceze. În 2022, la zece ani distanță, scriitorul elvețian se reîntoarce în aceeași lume ficțională cu romanul „Cazul Alaska Sanders' care continuă să spună povestea tânărului scriitor Marcus. Interviu, în exclusivitate pentru revista Avantaje, cu Joël Dicker, realizat de Andreea Chebac.
  • Bunele maniere în mediul profesional – În mediul profesional, manierele, diplomația, respectul față de celălalt și toleranța sunt cele care fac diferența și ne ajută nu doar să încheiem rapid afaceri de succes, ci și să ne construim o reputație imbatabilă.
  • Sindromul „cojii de banană' la persoanele care înșală în cuplu
  • Detoxifierea – După răsfățul culinar pe care l-am „comis' cu toții de sărbători vei observa probabil semne de avertizare ale organismului care, obosit de la atâtea grăsimi și toxine, îți cere o „curățenie generală', o detoxifiere care să restabilească echilibrul natural intern.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri