A apărut revista Avantaje ediția de august 2021

A apărut revista Avantaje ediția de august 2021.

 

  • Vara aceasta toridă nu ne ține pe loc: am pregătit pentru tine o ediție specială a revistei Avantaje numai bună de păstrat la loc de cinste. Un Dosar Special cu și despre IUBIRE. Cât durează, cum se formează, cine e responsabil, cine pune în funcțiune mecanismlele îndrăgostirii? Am întrebat trei specialiști, un psiho-terapeut, un sexolog și un expert în relații. Concluziile le veți trage singure! Cât este chimie, cât este har divin, cât mai rămâne din acest joc al hazardului și al întâmplării…
  • Pe coperta Avantaje vă zâmbește o columbiancă. Frumoasa cu sânge latin a vrut pe coperta revistei noastre iar noi n-am putut-o refuza!!!
  • După un an de restricții, începutul verii ne-a adus aminte de emoțiile pe care le aveam înainte de a merge în vacanță în copilărie. Numai că, pentru a avea un concediu reușit, trebuie să luăm în considerare și pericolele medicale. Enterocolita, bat-o vina! Cum o preveim, cum o tratăm?

  • Ce face un consultant în imagine, cum combinăm hainele din garderobă în așa fel încât să pară că avem mai multe, de ce ne refugiem în negru și care sunt piesele care nu trebuie să ne lipsească din dulap. Iată rezumatul unui interviu de excepție.

  • După ani de experiență în terapia de cuplu, un psihoterapeut a gândit și dezvoltat o tehnică ce poate îmbunătăți comunicarea dintre parteneri. A denumit-o Tehnica Semaforului.

  • Ce tip de sport te ajută să slăbești? Medicul nutriționist Șerban Damian îți oferă răspunsul!

  • Nu pierde subiectele momentului, reportaje tulburătoare și cele mai frumoase povești de viață, în ediția de august a revistei Avantaje!

O gasești aici:https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse