A aflat că are cancer la sân într-un mod bizar. Vizita unui muzeu i-a salvat viața

 

A aflat că are cancer la sân când vizita un muzeu (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simpla vizită a unui muzeu a determinat o femeie din Anglia să meargă la medic pentru a descoperi apoi că suferea de cancer la sân.

Bal Gill vizita Camera Obscură din Muzeul Iluziilor din Edinburgh, Anglia, în luna mai  a anului trecut când a făcut o fotografie termică și a observat o pată roșie radiind în dreptul sânului stâng.

A aflat că are cancer la sân într-un mod bizar. Vizita unui muzeu i-a salvat viața

Crezând că nivelul inegal de căldură este „ciudat”, comparativ cu imaginile celorlalte persoane fotografiate, Gill a căutat informații în plus despre aparatele speciale de fotografiat, descoperind că acestea sunt uneori folosite de medicii oncologi pentru a diagnostica diferite tipuri de cancer.

Apoi și-a programat o consultație la medic. Femeia în vârstă de 41 de ani din Slough, Berkshire, a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiu incipient și acum urmează să sufere o a treia operație pentru a preveni răspândirea bolii în organism.

În urma celor aflate, Bal a trimis o scrisoare conducerii muzeului.

„În timp ce vizitam diferitele etaje ale muzeului, am ajuns la sala camerei termice. Așa cum fac toate familiie, am intrat și am admirat imaginea creată.

Făcând asta, am observat o pată de căldură roșie în dreptul sânului meu stâng. Am crezut că este ciudat, comparând imaginea mea cu a celorlalți. Am făcut o fotografie și am vizitat muzeul în continuare.

Câteva zile mai târziu, mă uitam la fotografiile din telefon și am dat de aceeași imagine. Mulțumesc! Fără acea fotografie nu aș fi știut niciodată. Știu că nu acesta îi este scopul, dar mie mi-a salvat viața.”

Andrew Johnson, managerul general al muzeului, i-a răspuns acesteia: „Nu realizasem, până acum, că această cameră termică are potențialul de a detecta simptome în acest mod.

Am fost cu adevărat mișcați când doamna Bal ne-a contactat pentru a ne mulțumi, având atât eu, cât și câțiva dintre colegii mei cazuri cunoscute de cancer la sân.

Este incredibil cum doamna Bal a observat diferența și a acționat prompt. Îi dorim ei și familiei sale tot binele din lume”.

Foto: Captură ; Shutterstock.ro

Sursă: Telegraph.co.uk

Citește și: 

Roxana Ionescu a vorbit despre sarcina pierdută: Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist

A intrat cu camionul într-o stație de tramvai, a ucis 8 oameni și a rănit alți 12: Eu, victima cruzimii voastre, vă condamn la moarte

O fetiță de trei ani a supraviețuit timp de trei zile singură în casă. Mama ei murise, dar micuța credea că e obosită și doarme

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate