Are 70 de ani, dar corpul ei arată ca la 28. Care este secretul acestei femei

Cum reușește Carolyn Hartz să se mențină în formă

Odată cu vârsta, corpul suferă schimbări majore, pielea își pierde fermitatea și kilogramele în plus încep să devină din ce în ce mai deranjante.

Dacă acest scenariu este tot mai cunoscut femeilor care înaintează în vârstă, Carolyn Hartz face excepție la acest capitol. Pentru Carolyn Hartz vârsta este categoric doar un număr, această femeie reușind să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Atunci când spui 70 de ani, mintea zboară la o bunicuță simpatică, preocupată de îngrijirea nepoților. Ei bine, această femeie a dărâmat orice mit, iar atunci când se afișează la plajă, nimeni nu reușește să ghicească care este vârsta din buletin.

Cum reușește Carolyn Hartz să se mențină în formă?

În urmă cu ceva ani, Carolyn Hartz a făcut o schimbare majoră, schimbare care o ajută să se mențină în formă. Mai exact, aceasta a renunțat la zahăr în urmă cu 28 de ani, iar schimbările sunt spectaculoase. Pare incredibil, însă înainte de această schimbare, femeia era dependentă de dulciuri, potrivit metro.co.uk.

Когда ты 28 лет не ела сахар, и вот тебе стукнуло 70…😳 #carolynhartz

O postare distribuită de Оксана | Дневник фрилансера (@gooxana) pe

Carolyn Hartz are întotdeauna grijă la alimentație, aceasta încercând să aibă un meniu bogat în proteine. Mai mult, ea nu este de acord cu dietele care obligă organismul să renunțe defintiv la băuturile și mâncărurile preferate, însă acordă o atenție sportită cantităților. Chiar dacă a renunțat defintiv la zahăr, aceasta apelează la îndulcitorii arificiali pentru a da un plus de gust preparatelor.

Pe lângă alimentație, un alt lucru care o ajută să arate ca la 28 de ani este odihna. Carolyn Hartz consideră că somnul este un factor foarte important, motiv pentru care se odihnește cel puțin 8 ore pe noapte.

Foto: instagram

Citește și:

Dieta Step. Cum să slăbești în mod sănătos, fără să te ostenești prea mult la sală

Anorexia este o boală periculoasă. Cum se poate trata

Ce riscă femeile care iau antidepresive înainte sau în timpul sarcinii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse