7 izvoare, picaturi pure de apa

7 izvoare, picaturi pure de apa
Uncategorized

Schimbarile de mediu si viata de zi cu zi reorienteaza modul in care ne alimentam intr-un ritm din ce in ce mai alert. Apa 7 izvoare este bogata in minerale ce asigura functionarea aparatelor si sistemelor sale in procesele metabolice, intarirea structurii scheletice, cresterea si dezvoltarea organismului, mentinerea tonusului muscular,intarirea sistemului imunitar si asigurarea starii generale de sanatate.
Apa 7 izvoare este, conform unor studii, cea mai energizata apa minerala, calitate obtinuta prin spalarea diferitelor straturi de roci pana la punctul de iesire din subteran si captare.
Legenda spune ca de aici au baut apa Zalmoxe si dacii cei puternici. Nu este insa numai o legenda, ci o calitate documentata a apei 7 izvoare.

7 Izvoare este o apa minerala naturala necarbogazoasa(plata), pura, netratata, obtinuta prin foraje la mare adancime asigurandu-i-se astfel stabilitatea, temperatura si continutul de saruri minerale constante, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata. Izvorul este situat intr-o arie terestra si acvatica nemodificata, ce retine caracterul si influenta naturala, nepoluata, fara o habitare permanenta sau semnificativa, protejata si gestionata pentru pastrarea conditiilor naturale.

Testele magnetometrice demonstreaza anumite anomalii ale magnetismului pamantului. Se stie ca apa trecuta printr-un camp magnetic isi recapata structura ordonata, ideala. Preotii daci cunosteau mai multe surse de apa energizanta si cu rol terapeutic, asezandu-si sanctuarele langa izvoare ale nemuririi, pentru ca actul principal al initierii in preotia lui Zalmoxe era consumarea de "apa vie". Cunoscand puterea celor "7 izvoare", ce au calitati terapeutice si energizante, le foloseau cu succes, fapt care le-a adus renumele de cei mai mari vindecatori din vechime. Aceste 7 izvoare au fost considerate multa vreme « izvoare ale nemuririi ».

Cercetarile si testarile au demonstrat ca apa de la 7 Izvoare este una dintre cele mai curate surse de apa plata din lume
7 Izvoare este apa oligominerala, ce are continut de Ca (calciu), Mg (magneziu), Na (sodiu), in proportii benefice organismului uman, atestata cu certificat LAREX.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din