6 lucruri pe care să le faci dacă vrei să ieși perfect în poze

6 lucruri pe care să le faci dacă vrei să ieși perfect în poze

Pozele pe care le postăm pe rețelele de socializare sunt urmărite de foarte multe persoane și ele reprezintă prima impresie pe care ceilalți și-o fac despre noi. Acesta este motivul pentru care oamenii acordă o atenție foarte mare fotografiilor pe care le fac și își doresc ca acestea să iasă cât mai bine.

În spatele unei fotografii perfecte se ascund măiestria fotografului, dar și câteva trucuri simple. Astfel, există câteva lucruri pe care orice persoană care vrea să iasă perfect în fotografii trebuie să le facă, potrivit brightside.me.

6 lucruri pe care să le faci dacă vrei să ieși perfect în poze

1. Ține bărbia dreaptă

Atunci când faci fotografii ai grijă ca bărbia să fie mereu dreaptă, asta pentru ca gâtul să fie vizibil. Evită să ții capul înclinat în partea din față pentru că acest lucru va face ca privirea ta să fie respingătoare.

2. Nu ține brațele încrucișate

Când apari în fotografie în plan întreg ar trebui să eviți să stai cu brațele încrucișate. Acest lucru îți va da un aer mai puțin natural.

3.  Întoarce-ți trunchiul

Dacă alegi să te fotografiezi în timp ce stai pe scaun, nu adopta poziția dreaptă. Întoarce-ți trunchiul trei sferturi  către obiectivul aparatului de fotografiat. Acest truc va face ca talia ta să pară mai subțire, iar bustul să pară mai mare.

4.  Combină liniile drepte cu cele curbe

Pentru a ieși perfect în fotografii ar fi bine să faci o combinație între liniile drepte și cele curbe. Mai exact, poziționează-te în semiprofil și ține mâna pe coapsă.

5. Evită să porți haine supradimensionate

Hainele supradimensionate ascund formele corpului și pot adăuga câteva kilograme în plus, chiar și acolo unde acestea nu există. Dacă totuși trebuie să faci fotografii având o astfel de ținută, ar fi bine să îți poziționezi brațele în partea din față a șoldurilor, astfel încât încheieturile să fie vizibile.

6.  Nu atrage atenția asupra coatelor

Un braț al cărui cot este îndreptat direct către cameră pare mult mai scurt, motiv pentru care această poziție ar trebui evitată. Atunci când apar în fotografie, brațele trebuie să fie vizibile și să accentueze cele mai frumoase trăsături.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Îți dorești cât mai multe aprecieri pe Instagram? Postează fotografiile doar la aceste ore

Romanii isi pot aminti parfumul asociat unei fotografii

Cum să fii chic în toate pozele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse