5 soluţii de vacanţă pentru femeile singure

1.Relaxare la SPA

Cea mai bună variantă pentru a petrece o vacanţă singură şi a te răsfăţa este să mergi într-un centru de sănătate şi înfrumuseţare.

În momentul de faţă, piaţă abundă în oferte care de care mai atrăgătoare.

Iar pentru a beneficia de tehnicile de relaxare şi înfrumuseţare, la cele mai bune preţuri, îţi recomandăm să urmăreşti site-urile de reduceri.

De exemplu, în această vară, Premier Palace, unul dintre cele mai mari SPA uri din Bucureşti, oferă servicii de cinci stele, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Astfel, un abonament lunar care include accesul la toate facilităţile: saună Bio, duş emoţional, fitness, saună salină, piscină, jacuzzi este doar 500 lei.

Tot în cadrul acestui centru poţi să încerci mai multe tipuri de masaj: lomi-lomi, deep tissue, Vishy shower, masaj cu bambus, etc.

Dacă vrei să te bucuri de servicii de terapie şi înfrumuseţate la malul mării, îţi recomandăm Centrul Ana Aslan Health SPA, de la Hotelul Europa.

Aici poţi să faci tratamente cu nămolul-minune de la Lacul Techirghiol, dar şi să înoţi în piscina centrului cu apă sărată.

De asemenea, centrul pune la dispoziţia clienţilor servicii profesionale de masaj, hidroterapie, detoxifiere şi cosmetică facială.

2. Comunitatea celor singuri

În România a fost dezvoltată o comunitate unde iubitorii de călătorii fără partener se pot asocia pentru a petrece vacanţele împreună.

Condiţia pentru a avea acces la toate programele acestei comunităţi este să nu ai o relaţie. Aici oamenii singuri pot desfăşura diverse activităţi şi lega prietenii frumoase.

Până acum în această comunitate au intrat peste 600 de persoane. Mai multe detalii despre ce înseamnă această comunitate găsiţi pe Singles Camp.

3. Încearcă ceva extrem!

Dacă eşti o persoană sportivă, cu spirit de aventură, îţi recomandăm să încerci ceva extrem.

De exemplu, ai putea să zbori cu paraşuta, să cobori cu bicicleta pe munte, să escaladezi un pisc, sau să traversezi într-o canoe un râu din inima munţilor.

Dacă vrei să faci toate acestea şi să întâlneşti oameni pasionaţi de sporturi extreme, îţi indicăm să analizezi ofertele cluburilor şi taberelor de aventură pentru adulţi.

Pentru sporturile extreme, cei mai puţin experimentaţi vor beneficia de un mic training.

4. Călătorie iniţiatică

Singurătatea reprezintă un moment în care te poţi regăsi, reorganiza şi echilibra. Poţi folosi această etapă a vieţii tale pentru a înţelege mai bine ceea ce îţi doreşti şi unde să cauţi.

În acest sens, ai putea să mergi la seminarii de dezvoltare personală, de mai multe zile, sau în tabere cu tematică diversă pentru adulţi.

De exemplu, tabere de NLP (programare neuro lingvistică), fotografie, creativitate. În taberele de NPL vei putea învăţa tehnici de comunicare, dar şi cum să te descoperi pe tine şi pe cei din jurul tău.

Tot prin astfel de programe, vei putea să dobândeşti mai multe cunoştinte în domenii care te pasionează. De exemplu, ai putea învăţa să-ţi dezvolţi creativitatea într-un anumit domeniu, fie că este vorba de cel estetic, fie că este vorba unul culinar.

5. Mergi într-un pelerinaj

Studiile arată că spiritualitatea ocupă un loc important în viaţa românilor. În ultimii ani, au apărut tot mai multe centre de pelerinaj care organizează tururi atât la mânăstirile din România, cât şi la cele din străinătate.

Un centru care organizează multe pelerinaje, la preţuri foarte bune, este Agenţia Sf Nicolae. În pelerinaje, vei descoperi locuri minunate încărcate de spiritualitate, iar dacă credinţa ocupă un rol major în viaţa ta, cu siguranţă rugăciunile tale vor primi răspuns. 

Web editor: Magda Câmpeanu

Tantra – Să faci dragoste cu inima, mintea şi trupul!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta