5 plante pe care ar trebui să le ții în baie

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Probabil că te-ai întrebat de foarte multe ori de ce planta pe care tocmai ai primit-o nu se simte chiar bine la tine în living, chiar dacă ai avut grijă de ea cu atenție.

Ei bine, plantele sunt diferite între ele și fiecare trebuie depozitată într-un anumit loc, asta dacă îți dorești să o păstrezi cât mai mult timp. Astfel,  unele plante se usucă sau nu înfloresc niciodată tocmai pentru că nu sunt depozitate în locul potrivit. Chiar dacă baia nu este chiar locul perfect pentru depozitarea plantelor, există câteva soiuri care aici se simt cel mai bine.

5 plante pe care ar trebui să le ții în baie

1. Orhideea

Ohideea este destul de dificil de îngrijit și are nevoie de o atenție aparte. Această plantă se simte cel mai bine atunci când este depozitată în baie, în imediata apropiere a ferestrei.

2. Voalul miresei

Voalul miresei este o plantă pe care foarte mulți români o au în caselele lor. Această plantă se mai numește și planta păianjen și cel mai bine se dezvoltă atunci când este ținută în medii cu umiditate ridicată, mai exact în baie.

3. Limba soacrei

Această plantă face parte din categoria celor care au nevoie de foarte puțină atenție. Atunci când este ținută în baie, planta cunoscută sub denumirea de limba soacrei se dezvoltă armonios.

4.  Bambusul norocos

Având un design aparte, bambusul norocos se potrivește perfect în băile moderne. Aceasta aduce natura în interiorul băii și o transformă într-un spațiu al relaxării.

5. Feriga

Dacă îți plac ferigile, cel mai bine ar fi să le ții în baie. În mediul lor natural, ferigile cresc în jurul apelor, ceea ce înseamnă că și atunci când le depozitezi în casă ar trebui să aibă parte de condiții similare. Astfel, baia este locul cel mai potrivit pentru pentru ele.

 

Foto: pixabay.com, 123rf.com

Citește și:

Cum te ajută cuburile de gheață să îți îngrijești plantele de cameră

Care este semnificația celor mai cunoscute 10 plante pe care le faci cadou

5 plante otrăvitoare pe care le ai și tu în grădina ta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco