5 motive pentru care să faci o ședință foto de gravidă

Perioada sarcinii este una plină de noutăți și schimbări, dar este și o perioadă de tranziție în ceea ce privește statutul. Trecerea spre rolul de mamă este întotdeauna marcată de emoție, iar pentru a păstra cât mai bine aceste trăiri, poți opta pentru o ședință foto de gravidă. Dacă nu ești însă convinsă de avantajele unei astfel de ședințe foto, iată câteva motive pentru care trebuie să o alegi.

Ședința foto de maternitate este o amintire memorabilă

Cel mai bun motiv pentru a opta pentru ședințe foto maternitate este faptul că celebrezi un moment unic în viață, o schimbare marcantă, despre care nu ai certitudinea repetabilității. Poți marca acest moment prin fotografii speciale de maternitate, într-un cadru cât mai special, feeric, alături de partenerul tău. Rezultatul se va concretiza în amintiri deosebite, numai bune de pus în ramă și de etalat la vedere, pentru a te mândri cu acestea. 

Ședința foto de maternitate este distractivă

Deși poate părea dificil să pozezi în aproape ultimul trimestru de sarcină, în realitate ți se va părea distractiv să faci parte dintr-un decor special. Tot ce trebuie să faci este să îți pregătești ținutele pentru fotografii sau să alegi din ținutele oferite de fotograf și să te bucuri de moment alături de partenerul tău de viață. 

Ședința foto de maternitate îți evidențiază latura maternă

Se spune că de-a lungul sarcinii hormonii 'își fac de cap' și astfel ajungi să te întrebi dacă vei fi o mamă bună. Dacă ai dubii, atunci tot ce trebuie să faci este să privești fotografiile de la ședința foto și să observi comportamentul tău. Vei vedea faptul că instinctiv vei fi foarte protectoare cu burtica ta, iar acesta este semnul că instinctul matern s-a instalat deja. Mai apoi, de-a lungul anilor, vei privi aceste fotografii și vei zâmbi gândindu-te la grijile pe care le aveai la începutul sarcinii. 

Ședința foto de maternitate este un mod bun de conectare în familie

Fie că alegi să realizezi ședința foto alături de partenerul de viață, fie că optezi pentru o ședință în care să incluzi și ceilalți copii, ședința foto de maternitate este un mod bun de a conecta întreaga familie. Momentele petrecute împreună chiar și în timpul ședinței foto, sunt perfecte pentru a creea cea mai puternică legătură dintre voi- legătura familiei. 

Ședința foto de maternitate nu este scumpă, dar are valoare inestimabilă

Dacă încă nu ești convinsă de ce este importantă ședința foto de maternitate  sau dacă ai senzația că această sesiune este mult prea scumpă, atunci ar trebui să știi că aceste costuri sunt foarte mici, comparativ cu valoarea intrinsecă a fotografiilor. 

Sensibilitatea momentelor, imaginea de ansamblu, sentimentele și trăirile, fiecare dintre aceste lucruri sunt inestimabile, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la preț. Cea mai mare parte a fotografilor profesioniști pregătesc oferte speciale pentru ședințele foto, astfel că prețul ar trebui să fie ultimul lucru la care să te gândești.

Alegerea unei astfel de ședințe îți va oferi beneficiul de a păstra pentru totdeauna cele mai iubite momente ale tale cu bebelușul tău, încă din perioada uterină. Alege inspirat și păstrează aceste amintiri alături de tine pentru totdeauna, alegând o ședință foto de maternitate oferită de un fotograf profesionist.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial