5 modele inedite de tapet living pe un perete

Sursa: Freepik

Tapetul se numără printre cele mai avantajoase modalități de înfrumusețare a livingului. Odată aplicat, poate sublinia o atmosferă relaxantă și în același timp personalizată, adaptată nevoilor tale în materie de design. 

Decorarea livingului cu tapet

Decorarea livingului cu tapet poate aduce numeroase avantaje și anume: 

 • Colorează orice living simplist, lipsit de valoare estetică. În funcție de modelul pe care îl alegi, vei putea anima fiecare încăpere din locuință. Ai grijă, totuși, la proporții și imprimeuri. Cu cât un tapet este mai încărcat din punct de vedere vizual, cu atât va fi mai greu de asortat.
 • Îl poți schimba cu ușurință. Dacă vrei să oferi un suflu nou spațiului poți opta oricând pentru alte modele de tapet living pe un perete. Vei obține fără prea multe eforturi stilul care te caracterizează cel mai bine. 
 • Contribuie la crearea unui ambient plăcut. Tapetul este un element decorativ care aduce plus valoare atmosferei și îi conferă siguranță. Livingul va deveni un sanctuar al tău, un loc în care te poți retrage pentru a te relaxa. 

5 modele de tapet potrivite pentru living

Sursa: https://vladila.ro/ 

Te-ai hotărât să integrezi un tapet living pe un perete, dar nu știi ce model ar fi mai potrivit? 

Iată top cinci alternative care te vor ajuta să obții designul preferat:

 1. APOC – Abstractizarea dusă la alt nivel, Apoc este o reprezentare a complexității ființei umane. 
 2. GOLDEN CHAMBER – Delicat, somptuos și de o eleganță covârșitoare, tapetul Golden Chamber este ideal spațiilor amenajate în stil clasic. 
 3. CALME – Cu o paletă cromatică energizantă, tapetul Calme aduce aminte de căldura zilelor de vară și de autenticitatea momentelor petrecute cu prietenii. 
 4. ELYSIUM – În cazul în care îți dorești o reprezentare realistă a frumuseții naturii înconjurătoare. 
 5. PANA ÎN ZARE – Un model autentic, care aduce aminte de tradițiile transmise din generație în generație. 

Principiile tapetului doar pe un perete

Decorarea cu tapet doar pe un perete este o modalitate populară de a adăuga personalitate și stil unei camere. 

Iată câteva principii de bază care te pot ajuta să obții rezultatele dorite: 

 • Alege peretele potrivit – În general, peretele care atrage cel mai mult atenția sau care poate încadra mobilierul este cel mai bun candidat pentru a fi decorat cu tapet. Peretele deasupra canapelei reprezintă o alegere inspirată. De asemenea, poți opta și pentru un tapet tavan, pentru un plus de nonconformism.
 • Optează pentru un tapet cu un model interesant – Este important să alegi un model atrăgător, care să se potrivească cu restul camerei. Poți opta pentru o variantă cu imprimeuri sau texturi abstracte. Totul trebuie să fie în perfectă simbioză cu designul general. 
 • Simplifică decorul – Pentru a evita aglomerarea vizuală, simplifică decorul din restul camerei și folosește culori și texturi neutre care să se potrivească cu tapetul. Dacă îți plac alegerile îndrăznețe, nu ezita să asortezi tapetul cu un element predominant de decor din cameră. În ceea ce privește paleta cromatică, poți alege nuanțe complementare, care să creeze un contrast frumos. 

Ai rămas în pană de idei pentru decorarea livingului? Tapetul decorativ pe un singur perete devine soluția ideală!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial