4 lucruri mai puțin știute despre Emmanuel Macron

lucruri mai puțin știute despre Emmanuel MacronSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De când a devenit Președintele Franței, Emmanuel Macron nu s-a mai putut bucura de prea multă intimitate. Uneori, realizările pe plan politic ale acestuia au interesat mai puțin media din întreaga lume decât relația cu o femeie cu 24 de ani mai în vârstă decât el.

Există, însă, unele aspecte care fie au rămas necunoscute până azi, fie nu s-a făcut prea mult caz de ele. Conform www.aufeminin.fr, iată 4 lucruri mai puțin știute despre Emmanuel Macron.

  1. Părinții lui Emmanuel Macron nu au fost de acord cu relația acestuia cu Brigitte Trogneux. Se temeau în principal de faptul că, din cauza vârstei, aceasta nu va mai putea face copii, iar ei vor fi privați de statutul de bunici. Prin urmare, aceștia au făcut tot ce a ținut de ei pentru a-și despărți fiul de aleasa inimii lui. Acesta a fost trimis să studieze la Paris în speranța că va uita de iubita sa care rămăsese în Amiens. Dar depărtarea nu a avut puterea să vină de hac dragostei dintre cei doi, astfel că, în 2007, Emmanuel și Brigitte s-au căsătorit.

Citește și Ce spune fiica lui Brigitte Macron despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron?

2. În ciuda faptului că a fost un elev eminent, Emmanuel are un prim eșec atunci când ratează concursul de admitere la Școala Normală Superioară. Din fericire, acest eșec nu-l demoralizează. În continuare, obține diploma de studii aprofundate în filozofie, apoi urmează cursurile Institutului de Studii Politice și pe cele ale Școlii Naționale de Administrație.

3. Emmanuel Macron nu și-a dorit să ajungă președinte. Pasionat de poezie și de teatru, tânărul Macron avea o singură dorință: aceea de a deveni scriitor. Actualul președinte al Franței are la activ 3 romane scrise și o mulțime de poeme.

4. Din 2012 până în 2014, Macron a fost secretar general adjunct la Palatul Elysee. După ce a părăsit acest post, și-a dorit să devină profesor de economie. A obținut nu doar un post, ci două: unul la Berlin, altul la Londra. În cele din urmă, a declinat ambele oferte întrucât a fost propus ministru al Economiei.

Citește și Dieta lui Brigitte Macron: ce mănâncă Prima Doamnă a Franței pentru a se menține suplă

Sursa foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete