5 lucruri de care te poți bucura vara aceasta, alături de FRESH 0.0, mixul delicios de suc de fructe cu bere 0.0

Ți-ai propus ca vara aceasta să profiți la maximum de zilele lungi și însorite? Vrei să petreci cât mai mult timp în natură, alături de cei dragi? Iată câteva idei de activități care merg perfect alături de un FRESH 0.0 – mixul de bere delicios care îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool. 

  1. Ieși la un picnic în parc, cu prietenii – cel mai simplu și la îndemână mod de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, în natură. Împachetează câteva gustări ușoare, de vară, alături de FRESH-ul preferat pentru fiecare dintre voi, găsiți cel mai drăguț loc din parc și..enjoy! 
  2. Ia toată familia și faceți o tură de parc cu bicicletele! Nu uitați să luați și rachetele de badminton cu voi – după ce vă răcoriți cu un FRESH, cu siguranță veți avea chef de o partidă! Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!
  3. Drumeție pe munte – ce poate fi mai răcoritor într-o zi toridă de vară decât aerul proaspăt de munte? Alături de un FRESH 0.0, desigur. Varianta cu suc de zmeură și affine este cea mai potrivită pentru a fi savurată pe munte. 
  4. O zi la plajă – o vară fără măcar o ieșire la mare, nu este completă! Așa că ia-ți prietenii și petreceți măcar o zi la plajă, savurând soarele, marea și un FRESH 0.0 răcoritor!
  5. La piscină – vă puteți bucura de razele soarelui și în oraș. Alege-ți piscina preferată și bucură-te de o zi de plajă chiar la tine în oraș. Te vei simți ca în vacanță și te vei bucura și gustul răcoritor de FRESH 0.0, între 2 ture de înot.

Orice alegi să faci vara aceasta, cu FRESH 0.0 rămâi activ și savurezi totodată o băutură revigorantă, fără conservanți și fără coloranți artificiali.

Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta

Lansarea brandului FRESH 0.0 beneficiază de o campanie de comunicare integrată, sub conceptul „Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta'. O bucurie, oricât de mică, îți îmbunățățește starea de spirit și duce la o reacție în lanț de emoții pozitive. Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei –  la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

Campania de lansare include un spot TV ce aduce cu el bucuria verii și un optimism 100% răcoritor, o campanie inovativă în mediul digital și o serie de evenimente prin intermediul cărora produsul va fi adus cât mai aproape de consumatori. Disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, FRESH 0.0 conține 0.0% alcool și 25 kcal/100 ml.

Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial