5 lucruri de care sa tii cont in viață dacă ești Balanță

balanta

balanta

Ținând cont de trăsăturile cele mai importante ale zodiei și de felul cum sunt priviți nativii, am ales cele mai importante cinci lucruri de care ar trebui să ții cont în viață dacă ești Balanță.

  1. Nu trebuie să ajuți mereu pe toată lumea!

Bunătatea este una din cele mai importante trăsături ale tale și lucrul pentru care cei din jur te apreciază cel mai mult – ești gata oricând să ajuți pe oricine. Din păcate, unii profită de acest lucru, iar tu nu poți să le spui 'nu'. Caută să te detașezi pe cât posibil și ocupă-te mai mult de tine decât de alții. Puțin egoism nu strică din când în când.

  1. Nu ai cum să fii perfectă

Pe toți ne deranjează criticile, dar în cazul Balanțelor, orice cuvânt 'de rău' se poate lăsa cu depresie. Să știi că cei dragi îți fac observații nu din răutate, ci pentru că vor să-ți fie bine. Așa că nu te mai supăra când ești criticată, ci ia-o ca pe un ajutor, mai ales când vine din partea cuiva apropiat.

  1. Nu ai nevoie de aprobarea celor din jur

Ai tendința să iei decizii numai după ce te sfătuiești cu familia sau prietenii. Nu e nimic rău în asta dacă, până la urmă, hotărăști tu singură. Însă Balanțele caută mereu aprobarea celor din jur și de multe ori iau deciziile care le convin acestora. Nu uita că principala ta grijă ar trebui să fie fericirea ta.

  1. Aparențele înșală!

Balanțele sunt iubitoare de frumos din toate punctele de vedere, inclusiv când e vorba de oameni. Tind să fie atrase de persoanele care arată bine sau care se îmbracă bine, uitând că aparențele înșală de multe ori, la fel ca vorbele. Ar fi bine să ții cont mai mult de caracterul și de faptele celor pe care îi cunoști.

  1. E mai bine să spui ce ai pe suflet

Știm că îți plac echilibrul, liniștea și pacea. Dar trebuie să spui ce ai pe suflet! Eviți să faci asta pentru că nu vrei să creezi conflicte, dar faci mereu ce vor ceilalți și aduni frustrări peste frustrări, nu vei fi niciodată să fii cu adevărat fericită.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania