5 lucruri care te fac mai atrăgătoare în ochii celor din jur


Toate ne dorim să ne facem plăcute în ochii celor din jur. Simpatia pe care oamenii din preajma noastră o manifestă față de noi ne crește stima de sine. Nu este, însă, cel mai simplu lucru să știi să te faci plăcută. Iar dacă nu te ajută prea mult charisma, atunci trebuie să compensezi prin atitudine.

Îți împărtășim câteva trucuri testate prin care poți câștiga simpatia oamenilor cu care intri în contact.

Lucruri care te fac mai atrăgătoare în ochii celor din jur

  1. Vorbește tare și articulează cuvintele. Vorbitul șoptit lasă impresia că nu ești sigură pe tine și, în plus, cei din jur vor trebui să facă eforturi să te audă.
  2. Formulează fraze complete, cu subiect și predicat. Nu da răspunsuri monosilabice. Cei din jur vor avea impresia că e greu să lege un dialog cu tine, iar situațiile în care se lasă tăcerea deasupra a două sau mai multe persoane știm cu toatele cât sunt de penibile.
  3. Evită să te plângi. Văicăreala e plictisitoare, chiar toxică, nimeni nu vreau să te audă lamentându-te mai ales dacă nu faci nimic să îndrepți lucrurile. Problemele tale nu sunt cele mai mari din Univers. E cea mai sigură cale să îndepărtezi oamenii din jurul tău. Poți cere sfaturi în problemele tale, precizându-le celor cărora le ceri sfaturile că ai încredere în judecata lor, dar schimbă subiectul după ce ai primit sfaturile solicitate și le-ai mulțumit.
  4. Nu vorbi doar despre tine. Poveștile tale, succesele tale cu siguranță nu sunt cele mai remarcabile din lume. Arată-te interesată și de viețile celor din jur. Îi vei cuceri.
  5. Dacă stai de vorbă cu cineva și vi se alătură o altă persoană care nu o cunoaște pe cea cu care vorbești, fă-le cunoștință. Altfel, ambii se vor simți prost sau vor crede că te rușinezi cu vreunul dintre ei.

Mai multe, în materialul video de mai sus.

Vezi si

Cum îți crești stima de sine în 6 pași

Vedete care nu își folosesc numele de botez. Ce scrie în buletinele lor?

5 propoziții mai importante decât Te iubesc'. Partenerul tău va adora să le audă

Sursă foto: shutterstock

Sursa video: pexels

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri