6 lucruri de toamnă care îţi aduc fericirea!

Odată ce am trecut pragul lunii septembrie, au apărut şi motivele de bucurie! Astfel, toamna vacanţele în străinătate au devenit mai ieftine, hainele de firmă au primit preţuri reduse, iar celibatarii au mai multe şanse să-şi găsească perechea, potrivit studiilor.

1. Reduceri majore la haine

shop

Urmăreşte mall-urile şi magazinele din centrul oraşului, pentru că toamna se dă startul la cele mai mari reduceri. Acum îţi poţi achiziţiona rochii, bluze, pantaloni de firmă la jumătate de preţ. Pentru fashioniste, toamna vine cu cele mai mari tentaţii! Dacă vrei să fii în pas cu moda şi să faci cele mai bune achiziţii, nu rata reducerile din această toamnă!

2. Vacanţe mai ieftine

vacanta

Dacă nu ai reuşit să-ţi iei concediu anul acesta, ai de unde alege! Mai ales că acum agenţiile de turism au lansat pe piaţă pachete promoţionale la munte, mare şi străinătate. Toamna este anotimpul perfect pentru a petrece o vacanţă de vis, deoarece vei putea cumpăra servicii de calitate la preţuri foarte mici!

3. Mustul

prieteni

Toamna ne putem delecta papilele gustative cu deliciosul nectar nefermentat al strugurilor albi şi roşii. De la must nu te vei îmbăta, dar cu siguranţă îţi vei spori starea de bună dispoziţie şi optimism. În plus, ocazia de a savura un pahar de must bun te va determina să petreci mai mult timp în compania prietenilor.

4. Te-ar putea cere în căsătorie

nunta

De-a lungul timpului, toamna a fost considerată cel mai romantic anotimp al anului. Frunzele galben-roşiatice de la prin parcuri îndeamnă oamenii de meditaţie, melancolie, creaţie, romantism şi dragoste.

Studiile au indicat că toamna oamenii sunt mai înclinaţi spre stabilitate, de aceea dorinţa de a întemeia o familie s-ar putea concretiza. Potrivit cercetărilor, cele mai multe cereri în căsătorie au loc în acest anotimp. Dacă nu te-ai căsătorit încă şi ai o relaţie de dragoste, sunt şanse mari să te ceară în căsătorie. Dacă eşti singură, te sfătuim să faci  o plimbare în parc, pentru a admira natura! S-ar putea să fie şi alesul tău acolo!

5. Un salariu mai bun

job

Toamna se culeg roadele şi se văd performanţele. Acum, munca ta ar putea să fie reevaluată. Dacă şefii sunt mulţumiţi de tine, s-ar putea să-ţi mărească salariul. Dacă tu nu eşti mulţumit/ă de ceea ce îţi oferă ei, acum este momentul să faci o schimbare. Urmăreşte piaţa şi vezi ce au alţii de oferit. Toamna este anotimpul perfect pentru a face o mutare în planul carierei, care să te satisfacă. Totul este să ai curaj şi încredere în tine!

6. Creaţie

foto

Dacă ai o fire de artist, toamna ai putea compune cele mai frumoase poezii, ai putea realiza cele mai spectaculoase opere de artă. Pentru un pictor acum este un moment prielnic să ilustreze pe pânză peisaje de toamnă mirifice, iar pentru un fotograf cea mai bună ocazie să surprindă cele mai interesante cadre naturale.

Profită din plin de acest anotimp şi lasă-te inspirat/ă de tot ceea ce îţi oferă el!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Psihologie