Jessica Simpson a fost abuzată sexual la vârsta de șase ani

Este frumoasă, celebră și bogată, dar în copilărie a trăit o dramă de neimaginat. Și totuși este crunta realitate. Înainte de lansarea cărții autobiografice pe care a scris-o de curând, Jessica Simpson a făcut o mărturisire emoționantă despre iadul prin care a trecut pe când era doar un copil. Jessica Simpson a fost abuzată sexual la vârsta de șase ani.

În autobiografia intitulată „Open book', actrița, cântăreața și totodată creatoarea de modă Jessica Simpson, acum în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit în premieră problemele pe care le-a avut nu doar cu abuzul sexual comis asupra ei dar și cu urmările lui: depresia, drogurile și alcoolismul.  Cele din urmă nefiind altceva decât cele mai laîndemână refugii pe care le-a găsit pentru a putea trăi cu trauma pe care o purta în suflet. 'Îmi făceam rău cu mâna mea consumând alcool și droguri', a declarat Jessica la mai mult de doi ani de când nu a mai pus gura pe băutură. 'Aveam convingerea că atâta vreme cât consum alcool sunt puternică și nimic nu mă poate atinge', a mai spus ea. În realitate nu își vindeca trauma ci doar o „masca'. Atunci când a realizat că alcoolul îi face de fapt mai mult rău, a renunțat la el prin proprie voință. Vedeta a declarat că nu i-a fost greu să se rupă de ceea ce îi dăuna pentru că deja simțea furie față de sticla de alcool care îi amorțea simțurile. Cel mai greu i-a fost, însă, să urmeze terapia de dezalcoolizare.

Jessica Simpson a fost abuzată sexual la vârsta de șase ani

Jessica a recunoscut că redactarea cărții autobiografice a făcut-o să resimtă cumplit trauma pe care a încercat în toți acești ani să o reprime. Cel mai probabil că vedeta a scris-o la îndemnul unui psiholog, ca parte a terapiei, știut fiind că acceptarea și a vorbi despre ceea ce a produs trauma sunt primul pas spre vindecare.

„Abuzul s-a petrecut în casa unor prieteni de familie, în timp ce dormeam în pat împreună cu fiica lor. Am vrut să le spun părinților mei, dar, deși eram o victimă, mă simțeam vinovată. A durat câțiva ani până le-am făcut mărturisirea, în timpul unei excursii, dar de atunci nu am mai vorbit niciodată cu ei despre acest episod', a mai spus actrița.

Foto: Hepta

Citește și:

DOSAR SPECIAL Madame de Pompadour, amanta și sfetnicul de taină al Regelui Ludovic al XV-lea

DOSAR SPECIAL Lucrezia Borgia – „văduva ucigașă' și inelul cu otravă

Cine l-a ajutat pe Brad Pitt să renunțe la alcool? A ținut să îi transmită un mesaj public: Te iubesc și îți mulțumesc!'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete