4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe. Ce are voie să facă și ce îi este interzis?

4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe

Este adorabilă și zâmbetul ei a cucerit o lume întreagă, dar chiar dacă pare că drăgălășenia ei îi permite să facă absolut orice, există 4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe. Pentru că face parte din familia regală britanică, micuța trebuie să țină cont de o mulțime de lucruri, asta pentru a nu încălca protocolul regal.

Ducele și ducesa de Cambridge încearcă să le ofere celor mici o copilărie cât mai apropiată de cea pe care orice alt copil o are, dar cu toate acestea, există câteva lucruri de la care nu se abat atunci când vine vorba despre educația acestora. Încă de la vârste fragede, copiii familiior regale învață o serie de reguli stricte și pe care vor fi nevoiți să le aplice pe tot parcursul vieții.

4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe

1. Trebuie să învețe mai multe limbi străine

Pentru că va intra în contact cu o mulțime de persoane importante, prințesa Charlotte va trebui să învețe mai multe limbi străine pentru a se putea exprima cu ușurință în cadrul unei conversații. Astfel, copiii familiilor regale cunosc cel puțin două limbi străine sau chiar trei în anumite situații. Despre prințul George se crede că a început deja cursurile de limba spaniolă, potrivit harpersbazaar.com.au.

2. Nu poate participa la mesele regale

Prințesa Charlotte nu poate servi masa alături de familia regală până nu stăpânește arta conversației. Aceasta trebuie să învețe cum să se comporte într-o astfel de situație, cum să se exprime, iar până va crește suficient de mult pentru a face aceste lucruri, prințesa Charlotte va sta la masă alături de ceilalți copii din familia regală.

3. Nu va purta tiară până la căsătorie

Cu toate că face parte din familia regală, prințesa Charlotte nu va putea purta o tiară până la căsătorie. Această bijuterie poate fi purtată doar de femeile căsătorite.

4. Nu va avea acces la social media

Printre vedete este deja o modă ca cei mici să aibă cont de facebook, instagram sau twitter. Ei bine, regula nu se aplică atunci când vine vorba despre familia regală. Nici prințesa Charlotte și nici fratele acesteia nu vor obține permisiunea de a avea coturi de social media, nici măcar atunci când vor avea o vârstă potrivită.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Johnny Depp?

Dieta lui Kate Middleton. Cum arată meniul Ducesei de Cambridge într-o zi obișnuită

Ce interdicție a primit Meghan Markle din partea prințului Harry înainte de nunta regală?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete