4 motive pentru care merită să mergi într-o croazieră

Te pregătești pentru următoarea vacanță și nu știi unde să călătorești? Îți oferim o alternativă excelentă la concediile clasice: un sejur pe mările și oceanele lumii, cu lux și distracție. Iată care sunt principalele avantaje când mergi în croazieră. 

Ai control asupra programului și cheltuielilor de vacanță

Un beneficiu important la alegerea unei croaziere este rezervarea din timp a sejurului, la prețuri controlate și cu discounturi semnificative. Găsești în ofertele touroperatorilor circuite diverse și pachete turistice atractive, ce cuprind zborurile către punctul de plecare în croazieră, transferurile de la aeroport la navă, taxe portuare, servicii de cazare și restaurant, acces la facilități și entertainment la bordul navei. 

Cele mai multe servicii sunt cuprinse în prețul croazierei, așa că știi de la început cât te costă vacanța și poți să programezi din timp cheltuielile de concediu. Ai control și asupra tarifelor de cazare la hotelurile din porturi, cunoști opțiunile pentru servicii de ghid turistic, divertisment pentru copii, acces la facilități suplimentare. 

Vizitezi mai multe locuri decât într-o vacanță obișnuită

De ce să mergi în croazieră? Pentru că ai peste zece călătorii într-o singură vacanță!   Vizitezi mai multe orașe și țări decât într-un concediu obișnuit și ajungi în locuri exotice, la care visezi de multă vreme: insule din Marea Mediterană, arhipelaguri mirifice din Oceanul Indian, stațiuni vestite din Caraibe, paradisuri tropicale din Oceanul Indian, porturi pitorești din America de Sud, orașe tradiționale și metropole moderne din Asia ș.a. Beneficiezi de flexibilitate la alegerea excursiilor, așa că poți să stai la soare și la distracție pe vasul de croazieră sau să mergi în plimbare prin porturile unde faceți popas.

Beneficiezi de distracții diverse și călătorești pe orașe plutitoare

O vacanță la bordul unui vas de croazieră îți aduce diverse oportunități de distracție, ca și cum ai ieși prin cluburi cu prietenii, doar că sunteți pe un oraș plutitor, unde mesele la restaurant, serile de spectacol sau petrecerile până-n zori sunt mai atractive și mai interesante. Beneficiezi de confort și lux, de la acces la internet și TV prin cablu, show-uri live, cafenele și baruri, până la galerii de artă, facilități de fitness, spa și wellness, terenuri de golf, baschet, tenis, săli de cabaret și cazinou, shopping area, lecții de dans ș.a. 

Restaurantele de pe navele de croazieră sunt vestite pentru specialitățile culinare excelente, realizate de chefi renumiți. Alegerea unei vacanțe pe mare este o opțiune excelentă pentru gurmanzi, mai ales că varietatea preparatelor este mai mare decât la all inclusive într-un concediu obișnuit. Costul meselor este inclus în pachetul de vacanță, așa că nu mai trebuie să achiți nota de câte ori mergi la restaurant. 

Cunoști oameni și culturi noi

Când alegi o croazieră pe mările și oceanele lumii, ai ocazia să te întâlnești cu oameni de pe toate continentele, să cunoști culturi noi, tradiții și obiceiuri inedite. Vizitezi muzee, monumente, lăcașuri de cult, comunități locale din zone îndepărtate. La bordul navei te întâlnești cu turiști din multe țări și găsești noi prieteni, pentru un sejur plin de distracție și bună dispoziție. 

Vezi atâtea locuri frumoase și-ți faci bagajul o singură dată, pentru că nu mai este nevoie să împachetezi și să despachetezi valiza de câte ori pleci dintr-un port și ajungi în următorul. Când mergi în croazieră trăiești din plin farmecul vieții boeme, te simți ca un nomad, ca un pirat și, mai ales ca un om liber, care se află în cea mai frumoasă aventură de vacanță cu toate serviciile incluse!

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial