4 locuri cu Fainoșag unde să-ți petreci vacanța cu familia

Cauți locul perfect în care să-ți petreci vacanța împreună cu familia? Ei bine, îți propunem 4 locuri cu Fainoșag, perfecte pentru aventuri împreună:

familia-waterpark

Parc Aventura Brașov

Locul acesta cu Fainoșag este perfect pentru cei mici și cei mari: trasee simple, pentru cei mici și neastâmpărați și până la complicate pentru cei mai aventuroși tătici. Pe lângă toate acestea, mai aveți și numeroase jocuri distractive la care puteți lua parte împreună.

WaterPark București

Cel mai mare parc de distracții în apă din țară își deschide porțile în fiecare vară pentru cei ce caută distracție pură. Iar locul mustește de Fainoșag atât de tare, încât nu există ca părinții să nu se distreze și copiii să nu râdă cu gura până la urechi în fiecare secundă.

Ghețarul de la Scărișoara, M-ții Apuseni

Un loc de vacanță perfect pentru familiile ce vor atât plimbări la munte, dar și lucruri interesante de văzut. Mai mult, dacă vrei să te și răcorești, atunci peștera aceasta este locul cu cel mai mult Fainoșag – mai exact, când începi să cobori la ghețar, ai face bine deja să fii echipat cu pantaloni lungi și geacă ori hanorac!

Acvariul de la Constanța

Unde mai pot vedea copiii delfini în România dacă nu chiar la bine-cunoscutul Acvariu de la Constanța? E un loc perfect de mers împreună cu familia, de văzut numeroase animale și de învățat! Nu doar delfinii s-au stabilit la delfinariu, ci o groază de alte animale care așteaptă vizitatori. Și că tot sunteți acolo, nu uitați să mergeți și pe plajele cu Fainoșag – oricărui copil îi place bălăceala!

Foto Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber