4 lecții despre frumusețe pe care o femeie trebuie să le învețe până la 35 de ani. Tu le știi?

Frumusețea vine din interior, însă trebuie să știm să o îngrijim, iar aceste lecții trebuie știute de orice femeie.

Trendurile și moda sunt trecătoare, însă frumusețea, în toate formele ei, a fost mereu apreciată. Orice femeie are un șarm personal incontestabil şi până la 35 de ani trebuie să învețe care sunt atuurile native ce merită puse în valoare. Iată care sunt principiile și lecțiile despre frumusețe și stil pe care orice femeie matură trebuie să le cunoască și să le urmeze:

  1. Cel mai important principiu și cel de la care nu trebuie să te abați niciodată

Odată cu trecerea anilor, pe primul loc trece calitatea, în locul cantității. În locul truselor de machiaj pline ochi de zeci de produse și lucruri, femeile mature aleg astfel de produse de make-up de o calitate superioară și pe care le folosesc și profesioniștii.

Felul în care îți tratezi tenul zilnic se răsfrânge asupra aspectului său pe termen lung, iar femeile mature știu că este mai bine să dețină câteva produse excepționale, în locul unei multitudini de farduri, pudre și rujuri de calitate îndoielnică. Bunul gust se definește prin simplitate și scoaterea în evidență a frumuseții naturale, iar machiajul cu adevărat bun este cel care face tocmai acest lucru și nu cel strident sau în cantități mari. Aceeași regulă trebuie urmată și când vine vorba despre haine.

  1. Îngrijirea pielii nu este un moft, ci o necesitate

Ai observat că atunci când mergi la salon ieși de acolo plină de încredere, revigorată și cu un tonus excelent? În definitiv, atunci când ne simțim bine în pielea noastră, parcă simțim că putem muta munții din loc, nu-i așa? Așadar, un răsfăț al pielii acasă sau la un salon nu este un moft, ci o adevărată necesitate, pentru că te ajută nu doar să arăți mai bine, ci și să te simți mai încrezătoare în forțele proprii.

Dacă la 20 de ani nu aveai răbdare să-ți faci o mască acasă și uneori mai uitai să te demachiezi la finalul zilei, la 35 de ani ar trebui să devină un adevărat ritual respectat cu sfințenie. În plus, un ten îngrijit, cu doar un strop de machiaj de bună calitate va fi mereu preferat unuia încărcat cu straturi generoase de fond de tren și de pudră.

  1. Trendurile vin și trec, însă amprenta personală este mereu cea mai apreciată

Fiecare decadă și, mai nou, fiecare an, aduce cu sine noi trenduri în ceea ce privește coafurile, machiajul sau hainele, dar asta nu înseamnă că trebuie să le urmăm orbește, indiferent dacă ne avantajează sau nu. Experimentele în ceea ce privește părul sau garderoba nu sunt de ocolit, dar femeile mature ar trebui să știe exact ce le avantajează și ce nu.

Până la 35 de ani știi că nu garderoba după ultimul răcnet al modei face o femeie cu adevărat remarcabilă, ci stilul ei personal, felul în care hainele, machiajul și coafura o pun în valoare pe ea.

  1. Te simți cea mai frumoasă când…

Îți iubești propriul corp și când te simți bine în pielea ta. Alergatul după dimensiunile perfecte nu îți va aduce niciodată împlinirea de sine și satisfacția emoțională pe care ți-o aduce conștientizarea frumuseții tale personale cu tot cu imperfecțiunile ei. Femeile mature trebuie să fie conștiente de acest lucru și de faptul că tocmai micile imperfecțiuni le fac unice.

În definitiv, frumusețea este relativă, iar dacă înveți aceste lecții, ce pot fi rezumate simplu în doar câteva cuvinte – calitate, amprentă personală și dragoste pentru propriul corp – te vei simți de milioane în fiecare zi. Iar oamenii din jur vor observa imediat asta!

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete