4 gesturi romantice care pot ascunde un partener toxic

Orice femeie își dorește alături un partener atent, tandru, iubitor și cel mai important, care să aibă în plan o relaţie stabilă. Sunt nevoi perfect firești, numai că uneori, inspirate din filmele romantice, femeile pierd din vedere cele 4 gesturi romantice care pot ascunde un partener toxic și se implică în relații care ajung să le facă rău.

Nu orice gest romantic este unul izvorȃt din sentimente puternice, iar adevărata faţă a unui om nu se arată după cȃteva ȋntȃlniri. Astfel, există câteva gesturi care pot ascunde un partener toxic și pe care orice femeie ar trebui să le identifice. E ușor să cazi pradă unui partener abuzator, mai ales cȃnd bunele sale intenţii maschează comportamente disfuncţionale. Pentru a evita să ȋţi pierzi timpul ȋntr-o relaţie toxică, din care ȋţi va fi greu să ieși mai tȃrziu, ai grijă la anumite gesturi romantice ale partenerului tău.

4 gesturi romantice care pot ascunde un partener toxic

1. Ȋși exprimă iubirea foarte devreme

Ai putea crede că ești binecuvȃntată atunci cȃnd cineva ȋţi declară iubirea sa ȋncă de la ȋnceput. Dar totul depinde de modul ȋn care o face. Specialiștii au ajuns la concluzia că, deși sentimentul de ȋndrăgostire poate  fi puternic, dacă cineva spune că te iubește și inima lui ȋţi aparţine ȋncă de la o primă ȋntȃlnire, e mai bine să faci un pas ȋn spate. Acest comportament este specific abuzatorilor și narcisiștilor.

2. Ȋţi oferă prea multe detalii despre el de la prima ȋntȃlnire

Poţi să te gȃndești că, dacă ȋţi dezvăluie lucruri atȃt de personale, se simte conectat cu tine. Ȋnsă, dacă vorbește despre trecutul său, familia și fostele relaţii aruncȃnd cu noroi ȋn imaginea lor, poate că nu este persoana potrivită cu care să ȋncepi o relaţie, așa e? Mai tȃrziu va vorbi la fel și despre tine.

3. Ȋţi scrie mesaje și te sună toată ziua

La ȋnceputul relaţiei este frumos și chiar de dorit să vă scrieţi mesaje des, să vorbiţi. Numai că, există o limită ȋntre normal și patologic care depinde de cantitatea mesajelor, emoticoanelor pe care le trimite, de cȃte ori te sună, dacă se supără atunci cȃnd nu poţi să răspunzi. Dacă exagerează, ia-ţi puţin timp să te mai gȃndești dacă vrei cu adevărat să te simţi controlată la orice pas.

4. Vrea să petreceţi tot timpul liber ȋmpreună

Poate fi frumos și romantic să fiţi ȋmpreună, dar pȃnă la un punct. Abia a intrat ȋn viaţa ta și deja ţi-a invadat spaţiul personal. Din cȃnd ȋn cȃnd ai nevoie să petreci timp doar cu tine sau cu prietenele, dar el nu ȋnţelege, se simte respins. Dacă recurge la ameninţări sau șantaj, cu siguranţă ȋncearcă să te manipuleze emoţional.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce să nu faci pe aplicațiile de dating dacă vrei să-ți găsești jumătatea

10 semne că o căsătorie nu va dura, pe care fotografii de nuntă știu să să le descifreze

De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii