Lecțiile destinului: iubirea, acceptarea, solidaritatea


Îngrijirea paliativă în România este sinonimă cu speranța… cu nepierderea speranței, mai exact. Adevăratele lecții de tărie și curaj se învață alinând boli greu de dus. Capitolul acesta a fost deschis acum mai bine de 25 de ani de un hospice cu un nume, parcă, predestinat, Casa Speranței. De atunci, s-au scris tomuri întregi în cartea vieții, s-au îmblânzit destine, s-au mobilizat comunități, s-au alinat dureri și s-au șters râuri de lacrimi.

Lecțiile destinului: iubirea, acceptarea, solidaritatea

Hospice Casa Speranței ne-a învățat ce-nseamnă perseverența și răbdarea și ne predă de 25 de ani lecția mângâierii sufletului greu încercat. Înființată în 1992, Hospice Casa Speranței a dezvoltat de-a lungul anilor servicii complete de îngrijire paliativă, în centrele de zi, ambulatorii, dar și în unitățile proprii pentru internare, la domiciliul pacienților sau în spitalele partenere.

Revista Avantaje și-a făcut o profesiune de credință în a ajuta semenii prin implicare activă în folosul comunității și inițiativele proprii de mobilizare. Campania #nucancerului a fost un declanșator de reacții pozitive în rândul comunității medicale. Platforma #nucancerului a oferit specialiștilor oncologi, chirurgi sau diagnosticieni, posibilitatea de a oferi informații corecte și concrete despre cancer, boala secolului, așa cum a fost denumită.

Despre cancere grave, malformații congenitale, distrofii neuro-musculare, insuficiențe de organ și multe alte afecțiuni se discută și se caută soluții paliative în centrul Casa Speranței. Pentru că viața se trăiește până la capăt cu speranță și credință. Pentru că rolul nostru pe pământ este să fim solidari, să oferim, să iubim și să acceptăm…

Susține serviciile de îngrijire paliativă oferite gratuit de HOSPICE Casa Speranței pacienților adulți și copii care suferă de o boală incurabilă prin redirecționarea a 20% din impozitul companiei tale. Află cum:: https://www.hospice.ro/20hospice/ sau https://romaniafarahospice.ro/ 

foto: 123rf

Citește și:

Care este principalul beneficiu al zincului pentru organism?

Le facem sau nu copiilor aerosoli când sunt răciți?

Copilăria noastră în imagini de neuitat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Lifestyle sănătos