Imagini tulburătoare cu Daniela Gyorfi. Iată cum arăta artista în urmă cu 20 de ani

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi, numită și ”diva cameleon”, a avut parte de o viață plină de transformări spectaculoase, dar și de momente dificile. Artista a trecut de la agonie la extaz de-a lungul anilor și niciodată nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. La începutul anilor 90 Daniela Gyorfi șoca întreaga Românie prin ținutele și atitudinea ei provocatoare. A fost supranumită Madonna din Carpați, atacată și admirată deopotrivă pentru curajul și comportamentul ei nonconformist. Avantaje îți arată în exclusivitate câteva imagini tulburătoare cu Daniela Gyorfi.

 A debutat în anul 1991 la Festivalul de la Mamaia, unde a obținut locul II la secțiunea ”Interpretare”, norocul ei fiind dat de prezența în juriu a Mirabelei Dauer, spune artista.
S-a îndrăgostit, la puțin timp după câștigarea premiului de la Mamaia, de luptătorul Gelu Borș cu care s-a căsătorit în anul 1998. Din păcate căsnicia lor n-a durat, cei doi divorțând doi ani mai târziu din cauza neînțelegerilor și a geloziei soțului.
Controversată și remarcată pentru stilul vestimentar diferit și provocator, dar și pentru sinceritatea cu care își exprima opiniile, Daniela Gyorfi a hotărât ca în 2005 să apeleze la chirurgia plastică. A fost prima persoană publică din România care a recunoscut intervenția de mărire a bustului, urmată apoi de alte modificări la nivelul feței și corpului. Artista a suferit adevărate transformări, care i-au adus atât laude, cât și critici din cauza schimbărilor foarte vizibile, dar ea nu s-a oprit aici și a continuat să facă tot ceea ce o făcea să se simtă mai bine.
Succesul Danielei Gyorfi a fost, la un moment dat, de partea ei: avea o mulțime de concerte, atât în România, cât și în străinătate. Chiar dacă în viața profesională lucrurile păreau să meargă perfect, iar visul i se implinise, dezamăgirile în dragoste au făcut-o să nu mai spere la o relatie serioasă. În anul 2006, în Germania, l-a întâlnit pe impresarul George Tal. Cei doi nu și-au dat nicio șansă, deoarece George avea deja doi copii, iar Daniela era într-o situatie foarte complicată cu mama ei.
Cu certuri, despărțiri, împăcări, relația dintre cei doi a evoluat, iar în anul 2010 au anunțat că vor fi părinți. În 2011, Daniela Gyorfi a dat naștere unei superbe fetițe, Maria, pe care și-a dorit-o mai mult decât orice.
Când totul părea că merge perfect și nimic nu îi mai putea umbri fericirea, în anul 2013 o lovitură a destinului i-a lăsat cântăreței un gol imens în suflet: moartea mamei ei. Aceasta suferise, cu mai mult de 30 de ani în urmă, un accident casnic în urma căruia a ramas paralizată, iar singurul sprijin i-a fost Daniela, chiar dacă atunci avea doar 11 ani. Daniela a învățat de la mama ei tot ce trebuia să facă o gospodină în casă și cum să se descurce cu problemele vieții. Astăzi, Daniela Gyorfi este o femeie puternică pentru fetița ei, dar și pentru publicul care o iubește și pe care nu a vrut să-i dezamăgească.
Bianca Olteanu
Foto: Libertatea, Facebook
Citește și:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete