Gala Femeia Anului 2017

Gala Femeia Anului 2017

Revista Avantaje este, de 23 de ani, despre noi, jumătatea delicată a lumii. La Gala Femeia Anului vorbim despre eroinele vieților noastre de zi cu zi. Este, de fapt, o plecăciune adresată femeilor, știute sau mai puțin știute, care dau valoare României. Care cred în oameni, în valorile din ei, în adevăr şi în lucrurile spuse deschis, româneşte…

Gala Femeia Anului 2017

Revista Avantaje este despre femei puternice nu pentru că nu au căzut niciodată ci pentru că au reușit să se ridice mereu, independente, nu pentru că sunt singure ci pentru că au libertatea alegerii, inteligente fiindcă pot și vor să învețe de la ceilalți, iubitoare fiindcă oferă din timpul, energia și sufletul lor, frumoase cu puterea lor tăcută de a ierta și recunoscătoare pentru darurile așezate de dragostea lui Dumnezeu în oameni.

femeia-anului

  • Revista Avantaje și-a făcut o profesiune de credință în a descoperi talentul, curajul și sensibilitatea din poveștile tăinuite ale femeilor care au avut curajul să lupte, să depășească, să învingă. Suntem cea mai iubită revistă din România și vorbim de 23 de ani despre iubire. Despre iubirea de oameni și despre femeile care înțeleg că importanța fiecărui fapt mărunt se așază ca o temelie la baza unui castel de fapte mari.
  • De fapt… nu am așternut mereu în litere iubirile și fericirile femeilor ci și durerile și dezamăgirile. Și amintirile. Frumoase sau mai puțin… Iar la final v-am admirat pentru puterea de a privi mai departe. Iată de ce Gala Femeia Anului este clipa noastră de bucurie, aceea care adună la un loc „Ambasadoarele feminității' și care marchează mai mult de două decenii de când trofeele şi titlul de „Femeia Anului' au intrat în sufletele doamnelor din România. Despre astfel de femei sunt premiile noastre. Despre femei-eroine care aduc bucurii lumii. Cu fapte, vorbe, obiecte sau tăceri.
  • Gala Femeia Anului este despre femeile pe care le-am îmbrățișat cu toată inima și despre feminitatea pe care o asociem simbolic cu sufletul lumii, în povești care au puterea de a renova universul.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro