3 ținute în care să strălucești de Revelion

Cum luna decembrie bate la ușă, întrebarea cea mai des întâlnită este: 'Ce faci de Revelion?' Și atunci aduni grupurile de prieteni și începeți să căutați locații care să vă fie pe plac și activități la fel.

După ce toate acestea au fost identificate, vine următoarea întrebare care te apasă: 'Eu cu ce mă îmbrac?'. Știm că niciodată nu avem destule haine sau unele care să se potrivească anumitor ocazii.

Tocmai de aceea, e bine să începem să regândim garderoba și să încercăm, pe cât posibil, să avem în șifoniere haine capsulă, care pot fi purtate în diverse ocazii și în diverse combinații în așa fel încât să iasă mereu ceva wow. Dintre acestea, îți recomandăm să ai în colecție măcar două-trei rochii de designeri români – astfel încurajăm și businessuri locale -, o pereche de pantaloni uni, eleganți, sau chiar o salopetă.

Toate acestea pot să facă parte, atât din opțiunile pentru outfitul de Revelion, cât și pentru alte ocazii festive. Trecute sunt vremurile în care cumpăram anumite piese de vestimentație pentru fiecare eveniment în parte. Acum trendul este să investești în haine de calitate, care să te țină ani de zile și care să și rămână la modă pentru mai mult timp.

Ținute de Revelion care te vor scoate din anonimat

Strălucirea vine din interior, însă niciodată nu strică un mic ajutor din exterior. Este de la sine înțeles că vei alege outfitul în funcție de locația în care alegi să petreci noaptea dintre ani și tematica petrecerii – dacă există una. În articolul de azi, focusul nostru va fi pe ieșirile la restaurante sau în cluburi. Se știe că la cabană rareori îți vei pune tocuri sau ținute foarte elegante și, tocmai de aceea, pe acestea le lăsăm deoparte.

1. Rochie

Rochia va fi mereu prima opțiune atunci când te gândești la o petrecere de Revelion. Dacă până acum rochiile cu paiete erau în top și puteai să le porți doar la ocazii super speciale, să știi că strălucirea poți să o dai și din machiaj și mai ales din accesorii. Nu mai este nevoie ca și rochia să fie și ea strălucitoare, mai ales pentru că less is more.

Mergând pe principiul cumpărării mai puținor haine, dar de bună calitate, alege una care se potrivește pentru mai multe ocazii: noaptea dintre ani, nunți sau botezuri, petreceri ale firmei, petreceri de tip cocktail.

Rochiile sunt acele piese din garderobă care ar putea câștiga premiul pentru versatilitate, dacă alegi să le combini cu diverse accesorii și la diverse ocazii.

2. Salopetă

Salopetele au început să câștige tot mai mult teren, deoarece arată incredibil de bine și pot să îți puna frumos corpul în evidență, mai ales părțile sale bune, și, în același timp, să le ascundă pe cele mai puțin bune cu ajutorul croiului.

Chiar dacă nu are o vechime pe piață asemeni rochiei, salopeta este și ea o piesă versatilă, pe care poți să o porți în diferite sezoane și poți să îi dai mereu o altă înfățișare cu ajutorul accesoriilor pe care alegi să i le alături.

Nu te rezuma însă doar la culoarea negru, încearcă și altele sau pattern-uri diferite, în funcție de ocazia la care trebuie să o porți. Să știi, însă, că aceasta se potrivește de minune de obicei stilului elegant, așa că, ori de câte ori ai o ocazie de genul, să nu eziți să apelezi la salopeta preferată!

3. Pantaloni și sacou

Probabil una dintre cele mai bune perioade ale omenirii a fost atunci când femeilor le-a fost permis să poarte pantaloni.

Combinația dintre sacou și pantaloni nu va ieși prea devreme din trend, iar marele plus pe care aceste două piese vestimentare îl aduc este acela că pot fi oricând combinate și cu altele din garderobă.

Astfel, nu pentru toate perechile de pantaloni vei avea nevoie de câte un sacou și vice versa.

Toate aceste piese vestimentare sunt un must have în garderoba oricărei femei. Alege să investești în materiale de calitate și design-uri care nu se demodează în timp. Așa poți să fii sigură că faci o investiție pe termen lung!

Credite foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Bandofcreators

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial