3 reguli de aur în îngrijirea tenului

unghii

Alegerea unei creme potrivite tipului tau de ten este foarte importanta. Pentru asta, este esenţial să ţi se faca o dermoanaliză, care să-ţi dezvaluie tipul de ten şi nevoile acestuia. Poţi fi surprinsă să constaţi că, deşi credeai că ai un ten mixt, de fapt acesta este unul gras, deshidratat.

1. Nu îngriji pielea doar până la bărbie

Pielea gâtului şi a pieptului este predispusă la îmbătrânirea prematură, însă de câte ori îi acorzi atenţia cuvenită? Pentru a fi tonifiată şi a arăta mereu fresh, este necesar să hrăneşti şi să hidratezi de fiecare dată zona de sub faţă.

2. Cum aplici crema?

Dacă îţi ia mai puţin de 30 de secunde să întinzi crema pe faţă, cu siguranţă vei fi mereu nemulţumită de produs, pentru că acesta nu va intra în totalitate în piele. Masează bine faţa, pentru un rezultat eficient.

3. Tehnica liniei

Masează pielea folosind mişcări ascendente liniare, astfel încât crema să pătrundă mai bine în piele. Oferă-i puţin mai mult timp pielii tale, şi vei vedea că motivele de nemulţumire vor fi mult mai puţine.

PONT DE TOP

Include în rutina zilnica si un serum, care conţine ingrediente concentrate, menite să acţioneze la un nivel mai adânc al pielii, fapt care se explică şi prin preţul mai ridicat. Există serumuri de prevenire a ridurilor, de hidratare şi de hrănire, şi se aplică, de regulă, pe pielea proaspat curăţată, înaintea cremei de zi sau de seară.

Vezi şi Învaţă machiajul Smokey

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro