JOSÉ CARRERAS va cânta la Bucureşti

Afis Carreras

După ce în luna mai ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO şi CORUL ACADEMIC RADIO au cântat alături de celebrul tenor Andrea Bocelli şi invitaţii săi în concertul pe care acesta l-a susţinut la Bucureşti, acum cele două ansambluri răspund provocării artistice pe care le-o lansează un alt tenor de legendă, JOSÉ CARRERAS, cu care au mai colaborat la Bucureşti în urmă cu doi ani.

Duminică, 15 decembrie (20.00), la Pavilionul Central de la Romexpo, marele artist catalan – a cărui carieră înseamnă peste 40 de ani de activitate şi 60 de roluri – va încânta publicul bucureşten cu un concert de gală de Crăciun, în cadrul căruia vă veţi bucura de cântece tradiţionale ca „White Christmas', „Adeste Fideles', Have Yourself a Merry Little Christmas' ş.a., alături de fragmente de operă extrem de îndrăgite.

Evenimentul vine ca o urmare a lansării noului album al artistului „25 – Meraviglioso', derulat pe 6 decembrie (după ce pe 5 decembrie a avut loc cea de-a 67-a aniversare a tenorului catalan).

Materialul discografic face referire la recuperarea sa după suferinţa cauzată de leucemie şi revenirea fulminantă în activitatea muzicală printr-o serie de concerte extraordinare, mai ales cele prezentate alături de Placido Domingo – vechiul său rival care i-a finanţat tratamentele necesare vindecării – şi legendarul Luciano Pavarotti.

Cele două ansambluri Radio România vor evolua sub conducerea muzicală a dirijorului DAVID GIMENEZ, nimeni altul decât nepotul tenorului José Carreras. Invitată specială a evenimentului este soprana NATALIA USHAKOVA.

Biletele au preţuri cuprinse între 150 de lei şi 650 de lei şi pot fi achiziţionate din următoarele spaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro sau MyTicket.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri