2008 O noua sansa

Uncategorized

Balanta (23.09-22.10)
O buna parte din indeletnicirile curente ale Balantelor se indreapta in 2008 spre sporirea confortului sau valorii locuintei, innoirea, modernizarea sau largirea spatiului domestic, eventual spre investitii imobiliare. Parintii si restul clanului sunt un sprijin de nadejde si, la randu-le, pot avea realizari personale. E posibil ca unele Balante sa lanseze activitati lucrative acasa ori sa porneasca o afacere de familie. Cariera consuma o energie considerabila in primele luni ale anului (pana in mai). Pentru septembrie si octombrie se intrevede o initiativa sustinuta, dar cu stres si posibile dificultati in alegeri si decizii. In afara de asta, septembrie poate avea o aroma pasionala… Luna iulie si ultimul trimestru al anului aduc riscul unor neajunsuri privind sanatatea sau serviciul.

Scorpion (23.10-21.11)
Vesti bune pentru Scorpioni! Cariera se relaxeaza si nu mai este resimtita ca o povara, ca un drum greu, presarat cu temeri si obstacole.
Incurcaturile legate de copii iau sfarsit, iar odraslele pornesc pe calea cea buna. O recidiva a problemelor parentale este de asteptat in ultimul trimestru, insa, preveniti, Scorpionii pot incerca sa o preintampine. Referitor la bani, debutul lui 2008 este marcat de o pierdere sau de o criza. Dar sunt si motive de optimism – dupa multi ani in care a provocat castiguri si pierderi, patimi si bulversari, Pluto paraseste sectorul financiar, lasandu-l sa-si recapete treptat starea de normalitate.
Si, nu in ultimul rand, Jupiter aduce o crestere a moralului, o mare sete intelectuala, succes in exprimarea scrisa si orala, in demersuri, interviuri, negocieri.

Sagetator (22.11-21.12)
Fiindca Pluto, planeta ce poarta numele zeului infernului, le-a tot administrat lovituri sub centura din 1995 incoace, Sagetatorii ar trebui sa celebreze in 2008 plecarea acestuia din semnul lor cu sampanie si focuri de artificii. Numai ca, vorba romanului, "scapi de una, dai de alta": Saturn s-a insurubat temeinic in sectorul carierei, unde va zabovi pana in 2010. Nimic nu va mai veni de-a gata, iar succesul va fi obtinut doar prin sudoare, perseverenta si seriozitate. Munca poate fi plictisitoare, sefii duri, ascensiunea franata. Complicatiile se vor concentra in iulie-august si octombrie-decembrie. Dar exista o consolare: stradania le va fi rasplatita financiar! Anul ce vine le va permite Sagetatorilor sa-si reamenajeze casa, sa se mute sau sa contracteze o noua locuinta.

Capricorn (22.12-20.01)
Fericire mare pe capul Capricornilor… In 2008 sunt blagosloviti de Jupiter, care va revarsa asupra lor bucurii, noroc si bunastare. Viata li se poate imbunatati in toate domeniile: profesional, financiar, afectiv. Vor avea un tonus fizic si psihic excelent, se vor simti liberi, exuberanti si increzatori. Vor calatori si vor indrazni sa faca lucruri despre care altadata nici nu visau ca sunt in stare. Vor bea cu pofta din cupa multumirii, dar nu se vor imbata si nu vor scapa fraiele, caci Saturn va veghea asupra lor, indemnandu-i sa-si gestioneze cu chibzuinta sansele. Ii va indruma sa judece adanc si meticulos, sa fie harnici si decenti, sa construiasca solid si rezistent. Dar cel mai mare beneficiu pe care li-l poate aduce este sa-i calauzeasca spre cunoastere, spre desavarsirea studiilor si culturii.

Varsator (21.01-19.02)
Pentru Varsatori, 2008 este un an relativ neutru. Incercarile relationale iau sfarsit, usurandu-le viata de cuplu, colaborarile, contractele. Jupiter in sectorul subconstientului le aduce acea pace interioara de care aveau atata nevoie. Este un avantaj pretios, cu atat mai mult cu cat primele luni ale anului se anunta destul de agitate in planul muncii, putand fi delicate, inclusiv pentru sanatate. Finantele constituie un pol de interes accentuat.
Veniturile cresc, insa, dupa toate semnele, vor fi si obligatii de plata destul de mari. Nu este exclus ca acestea sa se "datoreze" unor credite sau investitii care limiteaza disponibilul curent.
Iulie-august si octombrie-decembrie sunt intervale care pot pune probleme si ideal ar fi ca Varsatorii sa se pregateasca din timp, pentru a le suporta cat mai bine.

Pesti (20.02-20.03)
In fine, Pestii se mai relaxeaza putin. Au muncit destul in ultimii ani, iar acum intra intr-un regim de lucru firesc. Sprijiniti de Jupiter si Uranus, pot sa-si faca proiecte mai ample pentru 2008. Daca intentioneaza sa aduca unele schimbari in viata personala sau in cariera, calea le este deschisa. Au insa si ei o zona gri: cea parteneriala – se poate ca relatiile de cuplu sau de colaborare sa decurga mai greoi.
Saturn le cere responsabilitate, rabdare si seriozitate, iar pana in 2010 va tot incerca sa testeze temeinicia si autenticitatea "edificiilor".
Deocamdata, cu exceptia ultimului trimestru, tot el este cel care poate sa le aduca o consolidare sau o oficializare; poate un angajament pe termen lung, un contract cu o institutie de stat, eventual o asociere cu o persoana sobra sau mai in varsta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din