2008 O noua sansa

Uncategorized

Berbec (21.03-20.04)
Pentru Berbeci, 2008 pune mare accent pe cariera si munca. Jupiter le ofera sansa unor progrese importante, le promite afirmarea, poate chiar faima. Pe de alta parte, Saturn le pretinde sa trudeasca sustinut si continuu. Merita insa osteneala, caci eforturile vor da rod nu doar acum, ci si in anii viitori – Pluto in Capricorn le deschide Berbecilor o era de mari ambitii! Iulie va fi o luna de munca dura, epuizanta, iar in septembrie se impune luarea unor decizii, care este posibil sa implice si o colaborare. Sanatatea nu trebuie defel neglijata, caci bolile netratate se pot croniciza. Atentie mai ales la dantura, oase, articulatii, digestie. Sentimental, anul este neutru. Se poate ca august-septembrie sa incite la pasiune, dar cu riscul unor neplaceri datorate impulsivitatii si exagerarii.

Taur (21.04-21.05)
Taurii vor avea un an stabil si prosper. Apartin unui semn de pamant, iar bunavointa pe care le-o arata Jupiter si Saturn aflati in celelalte doua semne de pamant (Fecioara si Capricorn) constituie exact genul de sprijin pe care se pricep sa-l fructifice cel mai bine. Vor inainta cu pasi masurati, dar siguri, in toate domeniile de viata. Multi vor simti nevoia unei deschideri mai mari, care se poate traduce prin voiaje, studiu, cultura, spiritualitate. Largirea orizontului ii va stimula sa-si asume proiecte mai indraznete si mai originale decat cele de pana acum. Unii vor avea de luat decizii ferme cu privire la viata amoroasa sau la copii. Financiar, se recomanda prudenta in ianuarie. Cariera si sanatatea nu ridica probleme, cu exceptia lunii septembrie, care se anunta a fi cam agitata.

Gemeni (22.05-21.06)
2008 are pentru Gemeni oferte tentante privind cariera, veniturile si investitiile. Daca in 2007 au simtit nevoia unor schimbari profesionale, dar circumstantele nu le-au permis sa le faca, acum vor avea parte de o innoire pe placul lor: ceva inedit, incitant si… banos! In acest sens, lunile martie si aprilie le vor da un impuls viguros. Alte obiective pentru noul an sunt locuinta si patrimoniul – aici apare efortul, dar si beneficiile pe termen lung. Cine vrea, poate incepe cladirea unei case sau se poate implica in alta investitie trainica. Un avertisment privind proprietatile si familia: iunie si septembrie sunt luni critice, care cer calm si rabdare.
La final, o veste buna: framantatul Pluto paraseste casa a VII-a, permitand astfel relansarea relatiilor sociale in general, si a cuplului si asocierilor in special.

Rac (22.06-22.07)
Sextilele Jupiter – Uranus le aduc Racilor sanse frumoase in sfera culturala, editoriala, universitara si in toate domeniile care fac apel la relatiile umane. Calatoriile lungi si contactele cu cei de departe le furnizeaza oportunitati pentru cuplu sau colaborari. 2008 poate fi deopotriva un an de succes pentru partenerii lor de viata. Saturn ii va face pe Raci poate putin mai tacuti, dar ii indeamna sa aiba interese intelectuale mai serioase, sa gandeasca mai profund, mai strategic, mai responsabil. Tranzactiile sau contractele bine analizate, bazate pe negocieri intelepte, le pot aduce avantaje durabile.
Marte le "serveste" o primavara plina de pasiune, vigoare si initiativa. Februarie, mai si august sunt luni de emotii financiare, iar iulie le solicita maxima prudenta in deplasari si comunicare.

Leu (23.07- 22.08)
Dupa o lunga perioada de constrangeri saturniene, Leii se simt, in sfarsit, liberi! Sunt in forma si au o putere de munca indoita. Norocul le surade la serviciu, unde lucreaza cu entuziasm si spor, unde apar oferte generoase, provocari antrenante si rasplata pe masura. Multi isi vor extinde activitatea, se vor transfera la un job mai bun sau vor cunoaste clipe de glorie si implinire. Munca prestata peste program le va aduce ceva bani in plus. Daca vor fi receptivi la povetele lui Saturn (transformat acum in consilier financiar) si isi vor gestiona atent bugetul, construindu-si o politica financiara sobra si chibzuita, pot sa-si consolideze averea. Pentru asta insa nu trebuie sa riste in iulie-august si octombrie-decembrie. In dragoste, colaborari si contracte au nevoie de realism si ratiune in februarie.

Fecioara (23.08-22.09)
Dupa Lei, a venit randul Fecioarelor sa "beneficieze" de vizita lui Saturn. Vor avea de-a face cu el pana in 2010, rastimp in care trebuie sa se astepte la responsabilitati, eforturi, limitarea gradelor de libertate, obstacole, intarzieri si incercari. Poate chiar la o scadere a vitalitatii si o diminuare a imunitatii. Deocamdata, in 2008 Jupiter atenueaza efectele nocive ale lui Saturn si ii incurajeaza partile bune: maturitatea, rabdarea, tenacitatea, prudenta. Sub pavaza lor, Fecioarele pot avansa si isi pot intari pozitiile. Cele mai frumoase lucruri le vin in 2008 din partea iubirii, copiilor si creativitatii. Fecioarele care au imaginatie sau vreun talent anume il pot cultiva acum cu succes, femeile care-si doresc copii ii fac mai usor, iar erotismul pluteste in aer la tot pasul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din