2008 O noua sansa

Uncategorized

Pe campul lui Marte
Pasiuni dezlantuite
1-20 septembrie Venus si Marte merg la brat prin Balanta. Conjunctia lor poate starni pasiuni puternice. In general, exalta simturile si instinctele, scotandu-le de sub controlul ratiunii. Poate sa compromita pacea, sa aduca rupturi de contracte sau relatii, s.a. Prudenta pentru toata lumea, dar in special pentru Balante, Berbeci, Capricorni si Raci.

Eclipsele si Agenda varcolacilor
Legendele spun ca Soarele sau Luna dispar in timpul eclipselor fiindca sunt mancate de varcolaci. Traditia astrologica sustine ca saptamanile din jurul eclipselor au o incarcatura speciala, cel mai adesea negativa. Iata mai jos datele eclipselor din 2008:
Prima tura:
7 februarie, 05:44 – Eclipsa inelara de Soare, cu Soare – Luna la 17o44′ Varsator.
21 februarie, 05:30 – Eclipsa totala de Luna, cu Luna la 1o52′ Fecioara.
Nota generala: posibile erori de judecata sau de comunicare. Iluzii nefondate, lipsa de realism. Evenimente frustrante, neplacute, care vin/se declanseaza prin vesti, acte, documente scrise ori prin intermediul unor persoane tinere.
In vizor: Varsatorii nascuti in jur de 6-7 februarie si Fecioarele nascute in jur de 24-25 august.
Vizibilitate: Deoarece se petrece inainte de rasarit, eclipsa de Soare din 7 februarie nu este vizibila in Romania. Eclipsa de Luna din 21 februarie este vizibila.

Tura a doua:
1 august, 13:12 – Eclipsa totala de Soare, cu Soare-Luna la 9o31′ Leu.
17 august, 00:16 – Eclipsa totala de Luna, cu Luna la 24o21′ Varsator.
Nota generala: Intamplari neasteptate, insolite. O situatie neplacuta aparent insolubila se limpezeste si isi gaseste rezolvarea. Temerile se risipesc. Eclipsa cere punerea in aplicare a solutiilor fara amanare. Obstacolele pot fi inlaturate prin dragoste sau cooperare.
In vizor: Leii nascuti in jur de 1 august si Varsatorii nascuti in jur de 13 februarie.
Vizibilitate: Eclipsa de Soare din 1 august poate fi observata de pe teritoriul Romaniei, dar numai partial, la cca. 30% din efect.

Special 2008: Pluto in Capricorn
Pluto este o planeta lenta, cu o miscare greoaie, careia ii trebuie nu mai putin de 245 de ani ca sa strabata cele 12 semne zodiacale. Din acest motiv, trecerea lui dintr-un semn intr-altul constituie un eveniment demn de luat in seama.
In 2008 Pluto iese din Sagetator si intra in Capricorn. Trecerea se face in doua etape: intre 26 ianuarie -14 iunie si apoi dupa 27 noiembrie, cand Pluto ramane in Capricorn pana in 2024. "A cuceri", "a stapani", "suprematie" sunt cuvintele care revin cel mai des in aceasta perioada. Capricornul este un semn al ambitiei, ascensiunii si controlului, iar Pluto este o planeta care vrea putere si control la randul ei. Pentru a afla semnificatia acestei treceri pentru urmatorii 16 ani, iata ce s-a intamplat in conditii similare:
1516-1532 – Herman Cortes cucereste Mexicul, iar Francisco Pizzaro ingenuncheaza imperiul incas; incepe suprematia imperiului otoman sub conducerea lui Suleiman Magnificul, India e dominata de imperiul Mogul.
1763-1778 – Ecaterina cea Mare domneste cu mana de fier in Rusia, regele Gustav al III-lea preia puterea absoluta a Suediei printr-o lovitura de stat, principele Prithvi Narayan Shan cucereste, unifica si stapaneste Nepalul.
Deocamdata, in sederea in Capricorn din 2008, Pluto incearca sa-i intinda o mana de ajutor lui Saturn, in eforturi constructive. Cei nascuti la cumpana dintre Sagetator si Capricorn (18 si 25 decembrie) se vor simti bulversati, fiindca pe unde trece, Pluto cam rascoleste lucrurile. Incomodati s-ar putea simti si cei nascuti la finele Gemenilor si inceputul Racului (18-25 iunie), la confluenta dintre Fecioara si Balanta (20-26 septembrie) sau dintre Pesti si Berbec (17-23 martie).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din