2006 Un an important pentru toata lumea

Uncategorized

Chiar daca nu va fi un an usor sau distractiv, el promite tuturor realizari pe termen lung, in toate domeniile. Mihaela Dicu iti ofera, detalii despre atmosfera generala a anului si evolutia fiecarei zodii.

Poate ca avansarea va fi poticnita si idealurile greu (uneori chiar imposibil) de infaptuit, dar un lucru e sigur: sub Saturn in Leu s-au nascut si se vor mai naste multe persoane si fapte importante.
Atentie marita in jurul zilei de 18 iunie, cand conjunctia Marte-Saturn poate aduce probleme – de la blocaje minore pana la dispute, pierderi, esecuri, suferinta, ranire sau boala, mai ales Leilor (indeosebi celor nascuti cateva zile inainte si du­pa 1 august), apoi Scorpionilor, Varsatorilor si Taurilor.
In jurul datei de 11 decembrie, pe conjunctia Marte-Jupiter, poti demara ceva nou daca iti pastrezi simtul masurii. Sunt avantajati Sagetatorii si Berbecii, dar si Leii, Varsatorii, Balantele, Scorpionii si Pestii. De evitat risipa si riscul financiar.

Cine e la carma? Saturn in Leu

Saturn a mai fost in Leu in perioadele 1799-1801, 1829-1831, 1859-1860, 1887-1889, 1917-1919, 1946-1948 si 1976-1978. Ani interesanti, care au marcat schimbari insemnate in lume. In multe cazuri, trecerea lui Saturn prin Leu a avut un efect de rearanjare, ordonare si ajustare.

Politic: Saturn in Leu aduce mandate intrerupte de deces, abdicare ori demisie, scandaluri de proportii (coruptie, alte acte ilegale sau imorale), sisteme politice zdruncinate, esecuri administrative. In alte cazuri, capii lumii au fost fortati sa faca fata unor cataclisme naturale, puseuri de revolta si violenta, au pierdut tezaure sau teritorii.

Financiar: Saturn in Leu poate consolida valoarea daca e autentica si daca are timp pentru asta. Dar poate genera si falimente, incurcaturi bancare, restrictii banesti pentru cei care traiesc ostentativ, risca ori investesc pe picior mare, dincolo de posibilitatile reale.

Sanatate: Tranzitul lui Saturn prin Leu pune accent pe bolile cardiovasculare, pe afectiunile ochilor si ale coloanei. Poate incuraja disciplina fizica si exercitiul regulat.

Sentimental: Saturn este mult prea sobru si crispat pentru a incuraja frivolitatile. Prin urmare, mai putin flirt, mai pu-tina distractie. Iar daca acestea apar, dramele le umbresc, le amarasc sau macar intamplarile le strica cheful.

Fara tabuuri! Jupiter in Scorpion

Pe 25 octombrie 2005, Jupiter a intrat in Scorpion, unde va sta pana pe 24 noiembrie 2006. A mai traversat Scorpionul in 1911, 1923, 1935, 1947, 1958/1959, 1970, 1982, 1994 – ani intensi, in care problemele profunde ale societatii sunt scoase la lumina si analizate. Un efect cu totul particular e spulberarea de tabuuri si bariere (1994 – Nelson Mandela devine primul presedinte de culoare al Africii de Sud, biserica anglicana unge primul preot-femeie, se inaugureaza canalul de sub Marea Manecii; 1982 – Spania e admisa in NATO, care din 1955 nu mai admisese un membru nou; 1970 – prima femeie general in SUA etc.).

Politic: Justitia, cultele si internele (servicii secrete, politie) polarizeaza atentia, sufera framantari si transformari. Ies la iveala manevre oculte. Conducatori extremisti, despotici.

Financiar: Jupiter in Scorpion aduce transformare sau regenerare; lumea face reforme pentru a-si ameliora situatia economica; incep sa functioneze noi institutii.

Social: Preocuparile pentru mediu si ecologie iau avant, politia solutioneaza cazuri grave; sub stresul altor aspecte planetare, creste rata sinuciderilor si asasinatelor.

Stiintific si medical: Descoperiri in genetica, endocrinologie (diabet sau hormoni sexuali), noi abordari in ginecologie si bolile cu transmitere sexuala, valva legata de fazele terminale sau de eutanasie. Psihiatria si psihanaliza prospera. Cad bariere in cucerirea spatiului.

Sentimental: Se nasc pasiuni puternice, dar framantate. Oamenii sunt mai deschisi cu privire la sex.

Mai marii se infrunta: Jupiter contra Saturn

Anii in care Jupiter si Saturn se afla in distonanta sunt ani in care nici o realizare nu vine fara infruntari si stradanii.
La nivel general, aduc bulversari politice, greve, restrictii, scaderea nivelului de trai, posibile conflicte internationale, esecuri diplomatice, riscul ruperii unor tratate sau aliante.
La nivel personal, careul Jupiter-Saturn reduce entuziasmul si ne face mai putin flexibili si binevoitori. Financiar, poate diminua veniturile (sau impiedica cresterea lor) si aduce blocaje ori neplaceri legate de credite, investitii si capital. In 2006, contradictiile Jupiter-Saturn se vor manifesta mai accentuat in iunie si octombrie si vor fi resimtite mai pregnant de Lei si Scorpioni, apoi de Varsatori si Tauri.

Neptun, inamicul comun

Neptun si Saturn: La nivel macro, distonantele Saturn-Neptun aduc confuzie, fraude, idei politice utopice, idealism bolnav, misticism distructiv. Au impact negativ asupra industriilor care prelucreaza lichide (alcool, petrol, ape minerale etc.).
La nivel personal, pot aduce descurajare, palirea credintei si a idealurilor. Ridica probleme legate de asumarea responsabilitatii sau lipsa de responsabilitate. Opozitia este mai activa in august-septembrie si ii influ-enteaza mai ales pe Lei si Varsatori.

Neptun si Jupiter Neptun in Varsator si Jupiter in Scorpion nu fac echipa buna: posibile scandaluri de natura religioasa, juridica ori financiara, escrocherii, manevre bursiere sau bancare controversate. Fanatism religios. Conceptii morale ori spirituale destul de nebuloase, dificultati sau pierderi financiare, riscul de a fi escrocat, furat. Careul este mai activ in ianuarie-martie si in a doua jumatate a lui septembrie si ii influenteaza in special pe Scorpioni si Varsatori, iar in plan secund – pe Tauri si Lei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din