2 bilete la numai 111 euro spre Italia

 

Lufthansa Italia anunta preturi speciale pentru pasagerii sai cu ocazia aniversarii primului an de la inaugurare, pe 2 februarie. Incepand de maine si pana pe 7 februarie, pot fi rezervate bilete dus-intors pentru doua persoane pe ruta Bucuresti – Milano, la pretul unuia singur, incepand de la 111 euro cu toate taxele incluse.

Totodata, compania aeriana Lufthansa Italia anunta noi facilitati de transport catre Malpensa prin crearea propriei linii expres de autobuze, cu acces direct la aeroport din noua destinatii din regiunea de nord a Italiei si Elvetia.

Autocarele vor deservi Torino, Lugano, Bellinzona, Chiaso, Novara, Bergamo, Brescia, Varese si Como, asigurand pana la unsprezece transporturi zilnice.

Mai mult, va exista un serviciu de transport cu frecventa ridicata, care va lega aeroportul Malpensa de gara Milano Centrale prin curse regulate la intervale de 20 de minute.

Orarul calatoriilor cu linia expres de autobuze Lufthansa Italia a fost conceput astfel incat sa ofere pasagerilor cele mai bune conexiuni pentru zborurile operate de compania italiana spre Europa si Italia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri