19 ani de relație – care este secretul, Julia Roberts?

Julia Roberts a postat de curând o poză rară cu soțul ei, alături de care a sărbătorit 19 ani de relație. Vedeta internațională are una dintre cele mai longevive relații din showbiz. Să fie discreția ingredientul-secret al acestei performanțe?

'19 ani. Abia am început!' scrie Julia Roberts sub poza făcută alături de soțul ei, directorul de imagine Daniel Moder. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Mexican, în anul 2000. Pe atunci, actrița era într-o relație cu actorul Benjamin Bratt, iar Daniel Moder era căsătorit cu Vera Steimberg, un make-up artist argentinian.

După divorțul lui Moder, el și Julia Roberts s-au căsătorit, în 2002, la ferma ei din Taos, New Mexico. În 2004, artista a dat naștere gemenilor – fată și băiat -, iar în 2007 celui de-al treilea copil al cuplului, tot un băiat.

Sunt mai mulțumită

Cu câțiva ani în urmă, actrița spunea că secretul relației lor de lungă durată implică foarte multe săruturi, iar într-un alt interviu declara că a învățat, de-a lungul timpului, foarte multe lucruri de la soțul ei. 'Nu este vorba despre faptul că sunt mai fericită acum. Mai degrabă, sunt mai mulțumită, sunt în „cuibul' vieții mele. Mare parte din asta se datorează soțului meu. Chiar a aprins lumina pentru mine'.

Iar cu ocazia unui interviu pentru Harper’s Bazaar, a făcut o confesiune rară: „Eu eram prioritatea mea nr. 1. O răsfățată care alerga să facă filme. Întâlnirea cu soțul meu a fost momentul de cotitură, faptul că mi-am găsit persoana. Când mă gândesc la ceea ce face ca viața mea să fie viața mea, ce contează și strălucește în mine, este el'.

Ca o concluzie, într-un alt interviu, artista mărturisea: „mă face să fiu eu, în cel mai confortabil mod.'

Citește și: Dieta secretă a prințesei de Cambridge

Foto: Shutterstock/Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro