10 lucruri pe care nu ai voie să le faci la începutul unei relații

10 lucruri pe care nu ai voie să le faci la începutul unei relații

Orice început de relație ar trebui să fie frumos – e timpul în care îl descoperi pe cel de care te-ai îndrăgostit. Un început de relație este decisiv pentru viitorul vostru împreună. Iată 10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci de la primele întâlniri cu noul iubit:

cuplu-relatie

foto cuplu fericit Shutterstock

Prezent și viitor

Orice femeie entuziasmată și îndrăgostită de noul iubit nu poate decât să viseze la viitorul lor împreună. Însă de la a visa și până la a povesti ceea ce îți dorești este doar un pas – unul pe care nu ar trebui să îl faci imediat ce l-ai cunoscut. Nu poți ști unde veți ajunge în câțiva ani și cu siguranță nu are niciun rost să îl sperii cu planuri care lui nici nu i-au trecut prin minte.

Nu îl minți

Un om aflat la începutul unei relații vrea să cucerească persoana de lângă el, de aceea își arată cât mai mult calitățile și încearcă să ascundă cât mai bine defectele. Chiar dacă și tu ești înclinată să faci acest lucru, nu o face. Nu are niciun rost să spui minciuni despre tine, pentru că mai târziu cu siguranță va afla adevărul și părerea lui despre tine nu va rămâne la fel de bună. O relație bazată pe onestitate are șanse mai mari să fie de succes.

Nu îi spune prea multe despre tine

După cum am menționat mai sus, este bine să nu îl minți, ci să fii sinceră cu iubitul tău când vine vorba de tine. Totuși, prea multe informații despre tine încă de la început omoară misterul și distracția pe care o simte când începe singur să te cunoască. Trebuie să existe un echilibru în tot.

Nu grăbi lucrurile

Chiar dacă simți că nu mai poți sta nici măcar o zi fără el, nu te grăbi să îi declari acest lucru sau să încerci să-l sufoci cu atenție. Abia ați început relația de cuplu și aveți destul timp la dispoziție să faceți împreună tot ce îți dorești. Este important să-l lași să se acomodeze în situația de față și chiar să-l lași să-i fie un pic dor de tine. Atunci întâlnirile voastre vor fi mai romantice.

Fără jocuri după ce l-ai cucerit

Dacă flirtul și jocul de-a inabordabila l-au atras la tine, odată ce ați pus la punct faptul că formați un cuplu, astfel de jocuri nu își mai au locul. Partenerul tău n-ar mai înțelege nimic dacă în continuare ai fi femeia inabordabilă și mai degrabă ar crede că ești prea rece și că nu știi să arăți afecțiune.

Ai nevoie de multă atenție?

Încearcă să-ți satisfaci această nevoie în compania prietenlor cele mai bune și nu cu noul iubit. Dacă îi arăți că ești genul de femeie care cere foarte multă atenție, ar crede mai degrabă că ai toane, iar dependența de el nu face decât să-l sufoce.

Nu consuma multe băuturi alcoolice

Ai putea fi tentată ca la primele întâlniri să bei un pic mai mult decât măsura ta. Asta se poate întâmpla fie de emoții și speri ca alcoolul să te dezbrace de inhibiții sau pur și simplu când vrei să-i arăți că poți fi o femeie distractivă. Rezultatul este de fiecare dată neplăcut pentru amândoi. Evită să intri singură în astfel de situații, pentru binele tău și al noii relații.

Lasă-l și pe el să vorbească

Deși se spune că femeile vorbesc mai mult decât bărbații, nu este întotdeauna adevărat. Mai mult, îi arăți că ești interesată de el dacă îi acorzi ocazii în care să îți povestească diverse lucruri despre el. Nu ești doar tu în centrul atenției, ci și el are nevoie de câteva minute în lumina reflectoarelor.

Nu îți lăsa baltă prietenele

Dacă vrei ca prietenele tale să fie acolo de fiecare dată când ești supărată, nu ar trebui să le dai la o parte atunci când îți găsești fericirea. Ba chiar este ideal să te întâlnești cu ele în mod regulat – astfel îi acorzi timp și iubitului tău să se destindă și să își vadă de propriii prieteni. Odată ce începi o relație, nu înseamnă să lași deoparte tot ceea ce ție îți place să faci, ci trebuie să ai și propria independență.

Nu deveni leneșă

Odată ce se instalează rutina între voi doi, cu greu vă mai mobilizați să schimbați ceva. O rutină sănătoasă este bună în orice relație de cuplu, însă nu de la începutul relației. Acum încă trebuie să fie o perioadă în care vă simțiți ca niște adolescenți îndrăgostiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex