FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private 

Bluze si perne cusute de mina

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului avantaje.ro -> Moda, tendinte
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
queensoft

Data inscrierii: 19/Iun/2005

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 4:35 pm    Titlul subiectului: Bluze si perne cusute de mina Raspunde cu citat (quote)

Am facut un mic blog pentru sotia mea.
Amindoi sintem acasa, nu avem serviciu de o perioada buna de timp. Eu reusesc sa mai fac un ban, muncind pe Internet (nu va ginditi la prostii, este munca legala), iar ea isi mai ocupa timpul cu ceva lucru.
Puteti sa gasiti aici citeva articole, voi adauga in curind mai multe: http://geletu.blogspot.com/
Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
myraj

Data inscrierii: 18/Iul/2008

MesajTrimis: Vin Feb 12, 2010 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumos...felicitaRI

Data inscrierii: 18/Feb/2010

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 12:29 pm    Titlul subiectului: Bluze si perne cusute de mina Raspunde cu citat (quote)

...

Ultima modificare efectuata de catre kyaky la Vin Mar 19, 2010 4:15 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
kyaky

Data inscrierii: 18/Feb/2010

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 12:34 pm    Titlul subiectului: Bluze si perne cusute de mina Raspunde cu citat (quote)

...

Ultima modificare efectuata de catre kyaky la Vin Mar 19, 2010 4:16 pm, modificat de 1 data in total
Sus
nastureicolorati

Data inscrierii: 06/Mar/2010

MesajTrimis: Sam Mar 06, 2010 2:26 pm    Titlul subiectului: Re: Bluze si perne cusute de mina Raspunde cu citat (quote)

queensoft a scris:
Am facut un mic blog pentru sotia mea.
Amindoi sintem acasa, nu avem serviciu de o perioada buna de timp. Eu reusesc sa mai fac un ban, muncind pe Internet (nu va ginditi la prostii, este munca legala), iar ea isi mai ocupa timpul cu ceva lucru.
Puteti sa gasiti aici citeva articole, voi adauga in curind mai multe: http://geletu.blogspot.com/
Va multumesc.

Sunt frumoase!Felicitari !
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului avantaje.ro -> Moda, tendinte Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum