Vopseste-ti parul acasa… ca la coafor!

 • A A A
 • E-mail

  Ai incredere in culoarea ta!
  Psihologii te ajuta sa alegi varianta care ti se potriveste cu adevarat, tinand seama de trei lucruri:

  • Evita sa urmezi stereotipurile coafurilor. Nu toata lumea se simte mai inteligenta cu parul negru sau mai copilaroasa cu parul blond doar pentru ca s-au vopsit in culoarea respectiva. Este vorba despre ce simti TU despre culoare si cum te simti cu ea.
  • Nu iesi cu mai mult de unul sau doua tonuri din zona de confort. Schimbarile usoare, subtile, ale culorii pot avea un impact la fel de mare cu acela al unei schimbari majore, doar ca mai usor de asimilat…
  • Sparge tiparele si dezvolta-ti increderea in tine. Vara par blond, toamna cu doua tonuri mai inchis? De ce nu invers? Cateva suvite blonde inainte de Craciun iti amintesc de soarele verii…

  Sfat: Colorarea parului acasa este perfecta pentru acoperirea parului grizonat sau schimbarea cu doua-trei tonuri a culorii de baza a parului, dar daca vrei o schimbare importanta sau corectii de culoare, cel mai bine ar fi sa mergi la coafor.

  Alege o culoare care ti se potriveste
  Cea mai importanta regula in alegerea unei culori care sa te avantajeze este ca aceasta sa fie apropiata de cea naturala a parului…

    Roscat Blond Saten
  DACA
  ESTI
  BLONDA

  Alege intre auriu aramiu si blond roscat.

  Aramiu, roscat

   

  Blondul miere si platinat vor arata foarte bine.

  Blond

   

  Mergi la salon cand te vopsesti prima data.

  Saten

   

  DACA
  ESTI
  SATENA

  Incearca nuantele de auriu roscat si castaniu.

  Roscat, castaniu

   

  Incearca auriul si toate tonurile de caramel.

  Blond, caramel

   

  Nuantele pralina si ciocolata cu lapte ti se potrivesc perfect.

  Saten

   

  DACA
  ESTI
  BRUNETA

  Mergi pe tonuri de mahon sau pruna.

  Roscat

   

  Cel mai bine ar fi sa mergi la salon.

  Blond

   

  Poti incerca tonurile de brun inchis si chiar negru.

  Saten

   

  Reguli pentru o vopsire perfecta
  Aplicarea vopselei pe par este un procedeu simplu, daca urmezi de la inceput cateva reguli de baza. Pe de alta parte, cand te vopsesti cu regularitate, poti sari etape si aluneca usor pe panta obiceiurilor nerecomandate…

  Citeste instructiunile. S-ar putea sa sune evident, dar fiecare marca de vopsea are propria ei metoda de aplicare, astfel ca citeste instructiunile de fiecare data.

  Verifica alergenii. Daca te vopsesti prima data, aplica intai putina vopsea in spatele urechii, pe care o lasi timp de 24 de ore.
  Vopseste o suvita Verifica rezultatul vopsirii incercandu-l intai pe o suvita de la ceafa. Apoi vopseste tot parul, daca ti se pare multumitor.

  Nu te spala pe cap inainte de vopsire. Vopseaua prinde mai bine in amestec cu uleiurile naturale ale parului, de aceea e bine sa astepti cel putin 24 de ore de la ultima splalare.

  Protejeaza-ti hainele. Vopseaua de par pateaza ireversibil, asa ca acopera-ti hainele cu un prosop/manta protectoare.

  Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
  <

  Comentariile sunt închise.