Un aliment cu traditie in Italia – Parmigiano Reggiano Zanetti

Acest aliment este usor digerabil si are un continut scazut de grasime. Se remarca printr-un gust unic si inconfundabil, fiind potrivit tuturor preparatelor, de la aperitive pana la deserturi.

Acest sortiment de branza se poate consuma simplu, taiat cuburi sau in felii si servit alaturi de salate, fructe si vin rosu.

De asemenea, poate sa fie ras deasupra preparatelor calde precum: supe, paste, pizza, risotto si fripturi. Este ingredientul “secret” al maestrilor culinari.

ZANETTI S.p.A. este o companie fondata la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Orientata catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata, ZANETTI S.p.A. este una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi, dupa al doilea razboi mondial.

ZANETTI S.p.A. este lider in exportul de Grana Padano si Parmigiano Reggiano.

Produsele Zanetti se gasesc atat in Europa (Italia, Franta, Elvetia si Marea Britanie – fiind principalele piete), dar si in USA, America de Sud, Australia, Canada si Japonia.

Web editor: Magda Campeanu

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar