Uleiul de orez distribuit si in Romania prin General Parma Food

Fără categorie

Uleiul de orez plecat din bucataria japoneza este acum preponderent folosit in zona asiatica si a cunoscut o adevarata explozie la nivel international odata cu raspandirea conceptului “mananca sanatos”.

Uleiul de orez este cu adevarat “cel mai sanatos" ulei comestibil, cu cea mai mare concentratie de vitamine, antioxidanti si substante nutritive. Nu este doar delicat si aromat el poate ajuta in mentinerea colesterolului la nivel optim, in lupta impotriva bolilor cardiovasculare, imbunatatirea sistemului imunitar, in lupta impotriva radicalilor liberi.

Uleiul de orez Pietro Coricelli Rice Bran intruneste toate aceste calitati si le garanteaza 2 ani. Uleiul de orez este extrem de usor, versatil si delicios. Are gust dulce, aroma de nuca si culoare galbena. Folositi-l la prajit, sote, salate, la coacere sau marinari, in general, la gatit. Uleiul de orez este o sursa de vitamina E, antioxidanti si alti micronutrienti ce ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi si combaterea efectelor imbatranirii.

Este cea mai buna alegere pentru imbunatatirea nivelului de colesterol si prevenirea bolilor cardiovasculare. Uleiul de orez are punctul de ardere foarte ridicat, ceea ce il face perfect pentru prajire. Este prima alegere pentru inlocuirea uleiului hidrogenat. Are vascozitate foarte usoara si o aroma delicata. Alimentele gatite cu uleiul de orez absorb cu pana la 20% mai putin ulei pastrand proprietatile alimentelor prajite. Cu mai putin ulei absorbit, rezulta preparate “usoare”, cu un numar redus de calorii, pastrand astfel aroma si in acelasi timp reprezinta o varianta mai economica.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din