Tortilla cu pui

tortilla cu pui

4 porții, gata în 30 de minute, 554 calorii per porție, 25 g grăsimi, 50 g carbohidrați

Ingrediente necesare

2 linguri ulei de floarea-soarelui

1 ardei gras galben, tăiat felii

1 legătură ceapă verde, tocată

200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid

35 g condiment picant mexican

2 linguri piure de roșii

300 g salsa de roșii

200 g friptură de pui, bucăţi

4 buc tortilla

1 buc avocado

Zeama de la 1 lămâie

O mână frunze de coriandru

50 g telemea, sfărâmată

sare și piper

Cum prepari tortilla cu pui

1 Într-un vas larg, prăjește în 1 lingură de ulei ceapa și ardeiul gras 3 minute. Adaugă porumbul și condimentul și ține pe foc, amestecând, 3 minute.

2 Apoi, adaugă piureul de roșii, salsa și friptura și încălzește complet.

3 Porționează în tortilla și pliază-le, fixând cu o scobitoare. Zdrobește avocado și combină cu lămâia, un praf de sare și piper și lasă deoparte.

4 Încinge uleiul rămas și prăjește foile de tortilla 1 min pe fiecare parte, până când se rumenesc.

5 Așază-le pe hârtie absorbantă, îndepărtează scobitorile și taie fiecare tortilla în două. Servește cu avocado, coriandru tocat și telemea.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare