Tortelloni cu sos pesto pentru înmuiat

6 porții gata în 30 de minute, 248 calorii per porție, 16 g grăsimi

tortelloni cu sos pesto pt inmuiat

Ce ingrediente sunt necesare pentru a prepara tortelloni cu sos pesto

25 g busuioc tocat

3 linguri parmezan răzuit

4 linguri ulei de măsline

3 linguri pesmet alb

3 linguri nuci de pin rumenite

250 g tortelloni cu spanac

Cum prepari tortelloni cu sos pesto pentru înmuiat

Într-un bol mic, combină busuiocul, parmezanul și uleiul de măsline. Într-un vas pe foc rumenește pesmetul în uleiul rămas, amestecând frecvent, până când se rumenește uniform și devine crocant.

Mărunțește în tocătorul electric pesmetul cu nucile de pin și pune într-un bol mic separat.

Între timp, fierbe tortelloni conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj și apoi scurge de apă. Servește înfipte în bețișoare și date prin cele două amestecuri – de pesmet și de parmezan.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala