Tort Mocha

Ingrediente pentru 8 portii:

  • 140 g faina
  • 1 lingura cafea macinata
  • 5 oua
  • 4 galbenusuri
  • 160 g zahar vanilat
  • 100 ml cafea preparata
  • 120 g zahar
  • 1 baton vanilie
  • 200 g unt
  • ulei, otet

Mod de preparare:

Se freaca ouale cu zaharul vanilat, se adauga cafeaua macinata si faina si se amesteca. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si se coace cca o ora, la foc mediu.

Cand e gata, cafeaua facuta se fierbe un pic cu zaharul, se adauga vanilia si se lasa la racit. Se adauga peste galbenusuri, se freaca si se amesteca pe foc mic. Se adauga unt si se freaca bine, sa nu formeze cocoloase. Se foloseste cat e cald, ca sa se intinda bine.

Se taie blatul in trei, se ung blaturile, lasandu-se crema si pentru glazura.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din torturi