Tort Joffre

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 400 g unt
  • 400 g zahar
  • 200 g cacao
  • 3 linguri de alcool cu vanilie
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare:

1. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat la cald cu zaharul pudra pana cand crema isi dubleaza volumul. Se adauga laptele si cacaua si se bate cu telul pana cand crema devine lucioasa. Se da la racit.
2. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se imparte in trei parti. Intr-o parte se adauga doua linguri de faina si albusurile batute spuma. Se coace acest blat si, cand s-a racit, se taie in doua parti si se umple cu a doua parte de crema amestecata cu putin alcool aromat cu vanilie.
3. Tortul astfel obtinut se imbraca apoi cu a treia portie de crema si se decoreaza.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din torturi