Tort Fôret Noire

Tort Fôret Noire
1.
Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt si tapeteaza cu hartie de copt o forma de blat de 18 cm diametru sau 3 tavi rotunde de 18 cm. Intr-un bol larg , cerne faina, cacaoa, praful de copt si adauga zaharul.

2. Adauga ouale, untul si laptele si amesteca cu mixerul electric pana cand obtii o crema consistenta si omogena. Toarna in forma pregatita, niveleaza suprafata si da la cuptor 25-30 de minute. Lasa sa se raceasca. Taie blatul in trei straturi si stropeste cu lichior – daca folosesti.

3. Pentru a prepara glazura, topeste ciocolata si untul in fri ca lichida intr-un vas la bain-marie. Da vasul deoparte si lasa sa stea cateva minute.

4. Pentru umplutura, bate frisca pana cand se intareste. Amesteca gemul cu fructele si zdrobeste-le pe cele intregi. Incorporeaza-le in frisca batuta.

5. Umple tortul cu crema preparata. Toarna deasupra glazura si asaza fructele proaspete. Da la rece pana in momentul servirii.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din torturi