Tort de zmeură cu ciocolată albă

tort de zmeura cu ciocolata alba

12 porții gata în 50 minute + timp de răcit, 673-538 calorii per porție, 36-29 g grăsimi, 76-61 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tortului de zmeură cu ciocolată albă

– 250 g unt, înmuiat

– 250 g zahăr brun

– 4 ouă

– 1 linguriță esență de vanilie

– 250 g făină cu factor de creștere

Pentru glazură

– 700 g unt

– 600 g zahăr pudră

– 350 g brânză de vaci

– 1 linguriță esență de vanilie

-700 g zmeură, zdrobită

– 1 lingură sirop de coacăze

Pentru ornat

– ciocolată albă, răzuită

– alune de pădure, rumenite și zdrobite

Cum prepari tortul de zmeură

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180° C. Combină untul cu zahărul. Adaugă ouăle și esența de vanilie și făina.

2 Împarte compoziția în 2 forme de blat de 20 cm și dă la cuptor 1 oră.

3 Combină untul cu zahărul pudră, apoi încorporează brânza de vaci și vanilia. Amestecă 1/3 din compoziție cu zmeura zdrobită și siropul de coacăze.

4 Taie blaturile și unge cu 1/3 din glazura și repetă cu restul ingredientelor.

5 Combină ciocolata și alunele și îmbracă marginea prin presare ușoară și cu mișcări rotunde.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar