Tort cu branza dulce

Timp de preparare: 45 minute

Ingrediente pentru cca 12 bucati:

  • 200 g piscoturi
  • 100 g unt
  • 100 g alune macinate
  • 1 pachetel gelatina cu gust de lamiae
  • 200 g zahar
  • 200 g branza grasa de vaci
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 350 g capsuni
  • 400 ml frisca
  • frunzulite de lamaita
  • ciocolata rasa alba
  • coaja de lamaie pentru ornare

Mod de preparare:

Se faramiteaza piscoturile, se amesteca cu untul topit si alunele. Se asaza intr-o forma unsa si se lasa la rece. Se amesteca gelatina cu 40 g zahar si cca 5 linguri de apa. Se lasa 10 minute sa se umfle, se incalzeste pana se dizolva totul, se raceste.

Se amesteca branza, zeama de lamaie, zaharul si zaharul vanilat si gelatina. Se raceste. 250 g capsuni se taie cubulete. Frisca batuta se amesteca cu crema si cu capsunile taiate. Se pune crema peste blat si se tine la rece. Se orneaza tarta cu capsuni si restul ingredientelor.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din torturi