Ton cu ardei gras si fasole verde

Timp de gatit: 15 min., 376 calorii per portie
18 g grasimi, 2,5 g grasimi saturate

Ingrediente:

  • 400 g ardei gras capia, prajit si curatat de coaja
  • 1 ceapa rosie, taiata felii
  • 4 fileuri de ton a cate 125 g fiecare
  • 400 g fasole verde
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 2 linguri sos pesto rosu
  • un praf de zahar brun

Mod de preparare:

Foloseste 1 lingura din uleiul in care ai prajit ardeii pentru a cali ceapa timp de 5 minute, pana cand se inmoaie.

Presara pestele cu sare si piper si prajeste-l in acelasi vas, dupa ce ai scos ceapa, timp de 1 minut pe fiecare parte, la temperatura maxima.

Intre timp, taie ardeii felii de 2 cm si adauga-i in vas, impreuna cu ingredientele ramase si 50 ml apa.

Tine pe foc 2 minute, pentru a se infierbanta, si apoi serveste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare