Tochitura Burebista

pentru 5 portii
Timp de gatit: aprox. 30-40 min.

Ingrediente:

  • 750g piept de pui, dezosat
  • 100 ml smantana
  • 200 ml concentrat de pui
  • 100g unt
  • 4-5 catei usturoi
  • un praf de sare si piper alb
  • o legatura marar

Mod de preparare:

Transati pieptul de pui fasii subtiri si prajiti-l in unt (fara sa se rumeneasca). Adaugati concentratul de pui si fierbeti pana ce lichidul se reduce la jumatate.

Adaugati usturoiul taiat felii, un praf de sare si piper, smantana si mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.

Serviti cu mamaliguta calda, in care ati adaugat 50g unt in apa de fiert.

Reteta furnizata de restaurantul Burebista din Bucuresti. Foto: Radu Grozescu pentru Avantaje

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare